The wishlist name can't be left blank
Bucatarii

Bucataria este locul central al casei, locul unde se povestesc intamplarile de peste zi si unde se fac planuri. O bucatarie ideala este o bucatarie luminoasa,
cu multe spatii de depozitare care sa permita pastrarea in perfecta ordine a tuturor ustensilelor si cu un loc de luat masa potrivit nevoilor fiecaruia.

Bucatarie la comanda - Tinem cont de toate dorintele, fiind personalizabile.

Vezi ca Grid Lista

27 produse

Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

27 produse

Crescator
pe pagina
mobila bucatarie

Noi, la Rovere, cream mai mult decat simple spatii de gatit sau servit masa, cream spatii in care sa iti bucuri toate simturile, in care sa fii propriul master chef, sau sa te relaxezi cu cei dragi. Bucatariile noastre tin cont de toate dorintele, fiind personalizabile la comanda, avand calitatea italiana.

Unul dintre design-urile noastre vedeta de

bucatarie la comanda eleganta

, este Veneta Cucine. Acesta inglobeaza estetic o incapere care reflecta spiritul, rafinamentul si gustul italian de altadata. Fiind un brand premium de peste 60 de ani in domeniul mobilierului de bucatarie, acesta reuseste sa aduca in fiecare casa un strop din eleganta stilul italian. Intelegand pe deplin nevoile omului contemporan. Misiunea Veneta Cucine este aceea de a produce bucatarii contemporane realizand prin expertiza specialistilor nostri produse accesibile si exclusive. La baza politicilor companiei se afla „Gandirea ecologica”, o filozofie ecologica din spatele inovatiilor care nu numai ca imbunatatesc functionalitatea produselor noastre, dar contribuie si la reducerea poluarii si la protejarea sanatatii utilizatorului.

O mobila bucatarie la comanda de la Rovere poate fi privita ca o intreaga filozofie despre cum designul, functionalitatea si calitatea se impletesc pentru a revolutiona perceptia asupra amenajarii. Avand o posibilitatea atat de variata de modele din care sa te inspiri, culori elegante din care poti sa alegi, dimensiuni variate si faptul ca poti personaliza bucataria la comanda pe care ti-o doresti, transforma necessitatea de a-ti amenaja casa intr-o placere pe care sa o povestesti cu drag mai apoi la masa.

Mobila bucatarie Rovere imbina functionalitatea, volumul de depozitare si eleganta. Bucataria trebuie structurata in asa fel incat sa fie o inspiratie pentru tine si cei dragi tie, deoarece este locul din casa in care fara dar si poate va intalniti zilnic si dezbateti cele mai interesante subiecte, vorbiti despre problemele fiecaruia si gasiti solutii impreuna.erul trebuie sa fie sustenabil si practic, pentru ca zilele in care gatesti sa fie o placere, iar bucataritul iti va devein hobby.

Bucătăriile de lux au fost mult timp un simbol al statutului atunci când vine vorba de decorul pentru casă. Și dacă ai visat întotdeauna la o bucătărie de basm, acum este timpul tău să ai o bucătărie la comandă. O bucătărie organizată este esențială pentru gătit, distracție și traiul de zi cu zi. Dulapurile de bucătărie ar trebui să fie un element distinctive pentru fiecare casă. Având în vedere că remodelarea bucătăriei are de obicei prioritate față de aproape orice alt proiect de renovare, se poate afirma că dulapurile de bucătărie sunt probabil cele mai importante caracteristici ale casei tale. De cate ori nu ai fost in vizita si ai fost impresionat/a de eleganta sau culoare unei bucatarii, mai mult decat de restul casei? E timpul sa itit creezi o bucatarie la comanda proprie, in care sa imbini toate dorintele tale.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.