Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank

Proiecte

Pentru ca suntem lideri in domeniul de activitate in care activam, ne dorim alaturi de noi persoane profesioniste și pasionate, care să contribuie la estetica designului de interior si la intreaga noastra imagine de arbitru al elegantei in domeniul mobilei de lux. Dacă ești în căutarea unei noi provocări, vei avea întotdeauna oportunităţi excelente pe care să le descoperi alături de ROVERE MOBILI.

Daca devii parte a echipei de vanzari din showroom-urile noastre dinamice și inovatoare, ai șansa de a te confrunta cu diverse provocări și de a contribui cu adevărat în domeniul pe care l-ai ales. Vei putea accesa numeroase posibilităţi de dezvoltare, iti vei îmbunătăţi abilităţile de vanzare, comunicare, negociere și nu in ultimul rand iti vei contura cariera la care mereu ai visat.

Alatura-te ROVERE MOBILI pentru ca noi stim ca resursa umana este cheia oricarui business de succes si pentru ca tocmai de aceea, trebuie sa te MULTUMESTI CU MAI MULT!

Jean-Louis Deniot

Jean Louis Deniot își aduce rafinamentul inerent la interiorul casei lui Paul R. Williams. Deniot a petrecut peste un an restaurarea și renovarea casei din 1938, îmbunătățind și îmbunătățind fiecare colț al casei, aflat pe Doheny Drive, Los Angeles. Scopul său era să dezvăluie stilul elegant al holului din 30 de ani și să nu-l "modernizeze" sau să-l reinventeze.

Peter Marino

Proprietatea masivă pe 25 de hectare din prestigiosul cartier Preston Hollow din Dallas cuprinde un spațiu de locuit cu aer condiționat de 35.725 de metri pătrați, inclusiv o casă principală cu patru etaje, o casă de oaspeți cu două etaje și un complex de agrement cu trei etaje. Casa principală are 10 dormitoare și 12 băi întregi și 5 jumătăți; pensiunea conține două dormitoare și două băi și jumătate. Complexul de recreere include un cinematograf cu 18 locuri, o sală de piscină, trei băi cu două și jumătate. Este pe piață din nou pentru 100 de milioane de dolari și putem înțelege de ce a dat munca incredibilă a lui Peter Marino în acest conac uimitor.

David Collins Studio

Creat în 2010, Sky Residence de la Ritz-Carlton Residences la Mahanakhon (un zgârie-nori mixte în Bangkok) este o oază luxoasă a influenței culturale și a artei. Proiectul a fost proiectat de David Collins Studio, o practică de arhitectură internă premiată cu sediul la Londra. Cu un portofoliu de proiecte în cinci conținuturi, David Collins Studio a fost gata să se ocupe de Sky Residence cu o viziune unică și globală.

Marcel Wanders

Irony, humor and some eroticism are the concepts behind Marcel Wanders most recent project. An indulgent luxury hotel where guests are rejuvenated through a pampered recreation of new Iberostar Grand Hotel Portals Nous in Mallorca. Located on a magnificent beach, this luxurious design uses transparencies, whites and reflective surfaces to create a flow of openness. Emphasizing craft and modern design, the Mallorquin style is reinforced, inspiring guests with the scenery of Spain.

  • © 2022 Rovere Mobili.Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.