The wishlist name can't be left blank

Gift Card

Iube╚Öti designul sofisticat ╚Öi vrei s─â ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öti aceast─â pasiune cu cineva special? Alege Gift Cardul Rovere, perfect pentru a-╚Ťi surprinde prietenii sau familia cu acces ├«ntr-o lume exclusivist─â de mobilier, decora╚Ťiuni ╚Öi accesorii premium.

Imagineaz─â-╚Ťi cum vei aduce un z├ómbet larg pe chipul persoanei dragi, oferindu-i libertatea de a-╚Öi transforma spa╚Ťiul ├«n frumuse╚Ťe ╚Öi elegan╚Ť─â. ├Ämpreun─â, pute╚Ťi descoperi piese unice, ce reflect─â rafinamentul ╚Öi stilul pe care ├«l pre╚Ťui╚Ťi.

Cu Gift Cardul Rovere nu vei oferi doar un memorabil dar, ci vei crea amintiri nepre╚Ťuite ╚Öi vei ├«nt─âri leg─âturi trainice.

Vezi descriere
Livrare prin curier, în 2-3 zile lucrătoare.
Po╚Ťi pl─âti online cu card de debit sau credit (inclusiv in rate fara dobanda) sau cu OP. Vezi op╚Ťiunile de plat─â.
Produs disponibil la comanda

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Gift Card

 • Ce este Gift Cardul Rovere?

  Gift Cardul Rovere este un produs preplătit care poate fi cumpărat din showroom-urile Rovere sau din magazinul online rovere.ro, în limita stocurilor disponibile.

 • Gift Cardul Rovere este transmisibil?

  Gift Cardul Rovere nu este nominal și poate fi utilizat atât în mod direct de către cumpărător, cât și de către orice altă persoană căreia i-a fost transmis cardul, pentru cumpărarea de produse și servicii din orice showroom Rovere sau din magazinul online rovere.ro.

 • Unde poate fi folosit Gift Cardul Rovere?

  Gift Cardul Rovere poate fi folosit pe întreaga sa perioadă de valabilitate pentru plata cumpărăturilor de produse și servicii din orice showroom Rovere sau din magazinul online rovere.ro.

 • Cum se poate folosi Gift Cardul Rovere ├«ntr-un showroom Rovere?

  Pentru utilizare ├«ntr-un showroom Rovere, va fi comunicat─â mai ├«nt├ói consultantului de v├ónz─âri Rovere seria cardului, iar dup─â r─âzuirea zonei corespunz─âtoare, codul PIN al cardului. ├Än cazul ├«n care cardul este valid, consultantul de v├ónz─âri Rovere va aplica valoarea cardului ca reducere la comanda de╚Ťin─âtorului acestuia, sc─âz├ónd-o din totalul de plat─â.

 • Cum se poate folosi Gift Cardul Rovere ├«n magazinul online rovere.ro?

  Pentru utilizare în magazinul online rovere.ro, va fi răzuită zona corespunzătoare codului PIN a cardului, se va da clic pe "Ai un cod de reducere?" fie în coșul de cumpărături, fie în pagina de finalizare a comenzii și vor fi introduse cele 6 cifre ale codului PIN în câmpul "Cod de reducere". Valoarea cardului va fi aplicată ca reducere la comandă și scăzută din totalul de plată, în cazul în care Gift Cardul Rovere este valid.

 • Pot folosi Gift Cardul Rovere la mai multe comenzi?

  Gift Cardul Rovere poate fi folosit o singur─â dat─â, ├«ntr-o singur─â tranzac╚Ťie. Valoarea produselor ╚Öi serviciilor Rovere cump─ârate trebuie s─â fie egal─â sau mai mare dec├ót valoarea cardului. Sumele ce dep─â╚Öesc valoarea Gift Cardului Rovere vor putea fi achitate prin orice mijloc de plat─â acceptat ├«n showroom-urile Rovere sau pe rovere.ro.

 • Dac─â de╚Ťin mai multe Gift Carduri Rovere le pot folosi la o singur─â comand─â?

  La o comand─â ├«ntr-un showroom Rovere sau ├«n magazinul online rovere.ro poate fi utilizat un singur Gift Card Rovere. Un de╚Ťin─âtor al mai multor Gift Carduri Rovere valide va trebui s─â plaseze un num─âr de comenzi egal cu num─ârul de carduri valide de care dispune.

 • Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â nu folosesc toat─â suma ├«nscris─â pe Gift Cardul Rovere?

  În cazul în care valoarea comenzii este mai mică decât valoarea Gift Cardului Rovere folosit, nu va fi oferit rest, iar suma rămasă în sold nu se poate reporta pentru o comandă ulterioară și nu poate fi transferată, răscumpărată sau folosită pentru cumpărarea altui Gift Card Rovere.

 • Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â nu folosesc Gift Cardul Rovere p├ón─â la data de valabilitate a acestuia?

  Dup─â expirarea termenului de valabilitate al Gift Cardului Rovere, acesta se consider─â a fi invalid, iar soldul lui expirat.

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile Gift Cardului Rovere pot fi consulta╚Ťi aici.

 • ┬ę 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.