The wishlist name can't be left blank

Gift Card

Iubești designul sofisticat și vrei să împărtășești această pasiune cu cineva special? Alege Gift Cardul Rovere, perfect pentru a-ți surprinde prietenii sau familia cu acces într-o lume exclusivistă de mobilier, decorațiuni și accesorii premium.

Imaginează-ți cum vei aduce un zâmbet larg pe chipul persoanei dragi, oferindu-i libertatea de a-și transforma spațiul în frumusețe și eleganță. Împreună, puteți descoperi piese unice, ce reflectă rafinamentul și stilul pe care îl prețuiți.

Cu Gift Cardul Rovere nu vei oferi doar un memorabil dar, ci vei crea amintiri neprețuite și vei întări legături trainice.

Vezi descriere
Livrare prin curier, în 2-3 zile lucrătoare.
Poți plăti online cu card de debit sau credit (inclusiv in rate fara dobanda) sau cu OP. Vezi opțiunile de plată.
Produs disponibil la comanda

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Gift Card

 • Ce este Gift Cardul Rovere?

  Gift Cardul Rovere este un produs preplătit care poate fi cumpărat din showroom-urile Rovere sau din magazinul online rovere.ro, în limita stocurilor disponibile.

 • Gift Cardul Rovere este transmisibil?

  Gift Cardul Rovere nu este nominal și poate fi utilizat atât în mod direct de către cumpărător, cât și de către orice altă persoană căreia i-a fost transmis cardul, pentru cumpărarea de produse și servicii din orice showroom Rovere sau din magazinul online rovere.ro.

 • Unde poate fi folosit Gift Cardul Rovere?

  Gift Cardul Rovere poate fi folosit pe întreaga sa perioadă de valabilitate pentru plata cumpărăturilor de produse și servicii din orice showroom Rovere sau din magazinul online rovere.ro.

 • Cum se poate folosi Gift Cardul Rovere într-un showroom Rovere?

  Pentru utilizare într-un showroom Rovere, va fi comunicată mai întâi consultantului de vânzări Rovere seria cardului, iar după răzuirea zonei corespunzătoare, codul PIN al cardului. În cazul în care cardul este valid, consultantul de vânzări Rovere va aplica valoarea cardului ca reducere la comanda deținătorului acestuia, scăzând-o din totalul de plată.

 • Cum se poate folosi Gift Cardul Rovere în magazinul online rovere.ro?

  Pentru utilizare în magazinul online rovere.ro, va fi răzuită zona corespunzătoare codului PIN a cardului, se va da clic pe "Ai un cod de reducere?" fie în coșul de cumpărături, fie în pagina de finalizare a comenzii și vor fi introduse cele 6 cifre ale codului PIN în câmpul "Cod de reducere". Valoarea cardului va fi aplicată ca reducere la comandă și scăzută din totalul de plată, în cazul în care Gift Cardul Rovere este valid.

 • Pot folosi Gift Cardul Rovere la mai multe comenzi?

  Gift Cardul Rovere poate fi folosit o singură dată, într-o singură tranzacție. Valoarea produselor și serviciilor Rovere cumpărate trebuie să fie egală sau mai mare decât valoarea cardului. Sumele ce depășesc valoarea Gift Cardului Rovere vor putea fi achitate prin orice mijloc de plată acceptat în showroom-urile Rovere sau pe rovere.ro.

 • Dacă dețin mai multe Gift Carduri Rovere le pot folosi la o singură comandă?

  La o comandă într-un showroom Rovere sau în magazinul online rovere.ro poate fi utilizat un singur Gift Card Rovere. Un deținător al mai multor Gift Carduri Rovere valide va trebui să plaseze un număr de comenzi egal cu numărul de carduri valide de care dispune.

 • Ce se întâmplă dacă nu folosesc toată suma înscrisă pe Gift Cardul Rovere?

  În cazul în care valoarea comenzii este mai mică decât valoarea Gift Cardului Rovere folosit, nu va fi oferit rest, iar suma rămasă în sold nu se poate reporta pentru o comandă ulterioară și nu poate fi transferată, răscumpărată sau folosită pentru cumpărarea altui Gift Card Rovere.

 • Ce se întâmplă dacă nu folosesc Gift Cardul Rovere până la data de valabilitate a acestuia?

  După expirarea termenului de valabilitate al Gift Cardului Rovere, acesta se consideră a fi invalid, iar soldul lui expirat.

Termenii și condițiile Gift Cardului Rovere pot fi consultați aici.

}
 • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.