Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank

Returul produselor

Rovere Mobili ofera clientilor cumparatori in calitate de persoane fizice serviciul de returnare a produselor achizitionate din magazinul online in termen de 14 zile de la livrarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare si cu prevederile din Termenii si conditiile rovere.ro.
 

Prin exceptie, nu vor putea fi returnate:

  • - produsele confectionate sau personalizate conform specificatiilor clientilor (metrajele materialelor textile, perdele, tapete etc.) ori mobilierul configurat si produs la comanda pe culorile, compozitiile, materialele sau dimensiunile solicitate de clienti (dressinguri, canapele, fotolii, mobilier living etc.);
  • - produsele care prezinta riscuri din punct de vedere al sanatatii si igienei: perne, pilote, saltele, lenjerii de pat.
  •  

Pentru a procesa cu rapiditate returul, te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Dupa transmiterea acestuia, vei primi in scurt timp un mesaj de confirmare, impreuna cu informatiile necesare pentru finalizarea returului.
 
Pregateste produsele pentru retur prin impachetarea intr-un ambalaj solid sau in ambalajul lor original (daca l-ai pastrat), pentru a preveni deteriorarea acestora la transport.
 
Costurile de returnare a produselor (prin curier sau printr-un transportator) sunt în sarcina ta. In functie de disponibilitatea echipelor noastre de livrare, ne putem oferi noi sa ridicam produsele returnate de la tine. In acest caz, costul de returnare al produselor va fi egal cu costul de livrare pe care l-ai platit initial, situatie in care contravaloarea acestuia nu iti va fi restituita.
 

Restituirea sumelor provenite din retururi

 Iti vom rambursa contravaloarea returului in termen de 14 zile de la data primirii notificarii de retur la tine, astfel:
  • - pentru comenzile achitate cu cardul: prin restituire in contul bancar asociat cardului cu care ai efectuat plata;
  • - pentru comenzile achitate prin transfer bancar: prin restituire in contul bancar pe care ni-l comunici in formularul de retur.
  •  

Vom putea totusi sa amanam rambursarea pana in momentul in care intram in posesia produselor pe care le returnezi sau pana in momentul in care ne prezinti o dovada ca ni le-ai expediat.

De asemenea, este bine de stiut ca daca produsele returnate de tine se afla intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca noi (lipsa componente sau accesorii, deteriorari estetice vizibile sau de natura functionala etc), ne rezervam dreptul sa reducem contravaloarea sumei pe care ti-o rambursam, in scopul readucerii produselor la starea initiala sau, dupa caz, pentru acoperirea diferentei de pret rezultate din revanzarea produselor respective ca produse folosite.
 Formular retur

  • © 2022 Rovere Mobili.Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.