Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank

Livrare

In functie de tipul de produs comandat, produsele cumparate din magazinul online Rovere pot fi livrate:

- prin flota proprie
- prin curier
 
Livrarile se efectueaza exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare disponibila si afisata pentru fiecare produs in parte. Din motive logistice, comenzile ce contin produse voluminoase sau cele care necesita montaj, se livreaza exclusiv prin flota proprie. Produsele reduse ca dimensiuni si volum sunt livrate prin curier.

Costurile de livrare sunt calculate automat in cosul de cumparaturi, dupa introducerea adresei de livrare.
Pentru produsele livrate prin flota proprie costurile variaza in functie de distanta de la cel mai apropiat magazin Rovere Mobili pana la adresa de livrare, precum si de valoarea totala a bunurilor comandate sau de greutatea si volumul produselor. Pentru produsele livrate prin curier se percepe o taxa fixa de livrare.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval cuprins intre 7 zile (pentru Bucuresti si Ilfov) si 14 zile (pentru restul tarii) de la data confirmarii comenzii, pentru produsele cu mentiunea "Livrare din stoc". Pentru produsele cu mentiunea "Produs disponibil la comanda" livrarea se face in termenul mentionat din pagina de produs. Acest termen poate varia de la furnizor la furnizor.
 

Montaj

Specialistii Rovere Mobili sunt instruiti chiar de furnizorii si partenerii nostri din Italia, ceea ce asigura cel mai inalt standard de calificare posibil in Romania. Rovere Mobili a ajutat instalarea a zeci de mii de piese de mobilier in toata tara, iar maiestria tehnicienilor nostri este recunoscuta pretudindeni.

Montajul este ultimul act din povestea parcursului mobilierului de la cei mai renumiti creatori italieni de mobila pana in spatiul pe care il amenajezi. De aceea te asiguram ca in aceasta experienta grija va fi 100% a echipei de montaj, pentru ca bucuria finala sa fie in totalitate a ta.

Optiuni si costuri pentru serviciile de livrare si montaj

Pentru produsele cu livrare prin flota proprie, Rovere ofera urmatoarele optiuni de livrare si montaj:

- Servicii de transport in perfecta siguranta, pana la usa casei sau apartamentului: 5% din valoarea comenzii (dar nu mai putin de 70.21 euro, inclusiv TVA)
- Servicii superioare de montaj si transport mobilier general: 7% din valoarea comenzii (dar nu mai putin de 94.01 euro, inclusiv TVA)
- Servicii superioare de montaj si transport bucatarii, aparatura, biblioteci si dressinguri: 10% din valoarea comenzii (dar nu mai putin de 129.71 euro, inclusiv TVA)

Aceste tarife sunt valabile pentru distante de maximum 20 de km fata de cel mai apropiat oras unde exista un magazin Rovere. Pentru distante ce depasesc acest prag se va percepe o taxa suplimentara de 3.3 lei (inclusiv TVA) calculata pentru fiecare kilometru dus-intors pana la adresa de livrare.
 
Pentru produsele cu livrare prin curier, tariful de livrare pana la usa casei sau apartamentului este de 25 lei (inclusiv TVA).

 

  • © 2022 Rovere Mobili.Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.