The wishlist name can't be left blank

4 ANI ONLINE- Ultimele zile cu extra reducere 10%, in limita stocului disponibil*. Profita acum →

4 ANI ONLINE- Ultimele zile cu extra reducere 10%, in limita stocului disponibil*. Profita acum →

Birouri
Birouri in forme diferite sau construite din numeroase tipuri de materiale, care sa se potriveasca perfect cu spatiul tau de lucru, fie ca acesta se afla in propria casa sau intr-un spatiu de birouri.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 80

Page
Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 80

Page
Page
Crescator
pe pagina
birou

Atunci cand vine vorba sa ne punem in practica imaginatia si cunostiintele a ceea ce intreprindem, avem nevoie de un spatiu de lucru. Fie ca aceasta se afla in propriul tau spatiu de locuit sau intr-un ansamblu de birouri, majoritatea dintre noi petrecem o buna parte din zi in locul respectiv.

Asadar, ce altceva ne ramane de facut decat sa-l personalizam dupa nevoile noastre? Iar cand vine vorba de birouri, la Rovere iti oferim o multitudine de variante, birouri din materiale diverse precum lemnul sau metalul sau o combinatie dintre cele doua, diverse culori si mai important, diverse forme.

Caci formele si designul sunt cele care completeaza armonios incaperea in care lucrezi si cu siguranta te inspira sa scoti ce ai mai bun din tine. Trecand rapid prin oferta noastra, putem nominaliza cateva tipuri de birouri care se numara printre cele mai atractive.

In ceea ce priveste birouri de mici dimensiuni, acestea se potrivesc cel mai bine celor care lucreaza de acasa si incorporeaza un design deosebit. Poate fi construit din lemn sau din metal, cu picioare in forma piramidala si un blat cu o forma iesita din comun, pentru inspiratie deplina.

Dar daca doresti un design mai radical, poti alege un birou cu picioarele pozitionate in X, disponibil in numeroase variante de finisaje si care este livrat extra, la cerere, cu un pad de piele - oferit si el in diverse finisaje - care ajuta la protejarea suprafetei de lucru.

Poti alege birouri cu sertare incluse si perfect integrate in design, precum si birouri de mari dimensiuni, care sunt dedicate inclusiv unui spatiu de lucru si studiu, realizat intr-o maniera eleganta si impunatoare. Nu sunt de neglijat nici birourile construite cu un cadru din metal si blat de lucru construit din sticla, acesta fiind foarte usor de intretinut.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.