The wishlist name can't be left blank
Fotolii si Sezlonguri
Fotolii si sezlonguri la Rovere, pentru toate gusturile si caracterele. Gama variata nu face niciun fel de rabat la calitate, in schimb isi arata latura practica cat si cea a unui confort deosebit dupa care cu siguranta tanjesti dupa o zi plina.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 405

Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 405

Page
Crescator
pe pagina

Centrate doar pe un confort cum numai acasa ar trebui sa poti gasi, fotolii si sezlonguri de la Rovere vin sa imbine spectacolul dar si simplitatea in design cu naturaletea pe care doar un produs de un rafinamet deosebit ti le poate oferi.

Asadar, aspectul trebuie sa fie punctul forte al noului tau fotoliu sau confortul? De aceea, la Rovere poti alege fotolii si sezlonguri in diferite forme si constructii, unele rotative, altele cu suport pentru picioare sau altele fixe, dar care se integreaza perfect in sufrageria ta spatioasa.

Materialele sunt de asemenea de luat in considerare in viitoarea ta decizie, astfel iti punem la dispozitie pentru viitorul tau partener in momentele de relaxare fotolii din material textil sau din piele, acestea putand fi alese in variante felurite, cu picioare din lemn masiv sau din otel. Scaunele rotative se preteaza birourilor si nici acestea nu fac rabat de la confort, fiind tapitate cu piele de cea mai inalta calitate si oferind suport lombar sau pentru maini.

Toate produsele oferite de Rovere pot ramane intacte si protejate un timp foarte indelungat daca sunt respectate cateva reguli de intretinere foarte simple. De mentionat ca toata pielea se decoloreaza intr-un anumit grad de-a lungul timpului, iar cea expusa direct la lumina soarelui se va degrada mai repede, insa unele dintre fotolii folosesc pielea Protecta, care cu siguranta rezista la decolorare mai mult decat pielea naturala. Mai mult decat atat, pielea este elastica iar forma pe care aceasta o capata in timp va reflecta zona care este cel mai des utilizata.

O paralela simpla se poate face cu o pereche de pantofi din piele, acestia avand nevoie de o prima utilizare pentru a se extinde si a deveni mai confortabili. Asadar, intinderea nu este un defect, ci o calitate de neclintit a pielii naturale. Asadar, fie ca esti in cautare de fotolii cu un design modern sau retro, portofoliul nostru de produse iti sta la dispozitie mai sus pentru a putea lua cea mai potrivita decizie.

  • ¬© 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.