The wishlist name can't be left blank
Comode TV
Televizorul si sistemele multimedia fac parte din viata noastra si incercam sa gasim cele mai frumoase variante de a le integra in spatiul de locuit. Plasate independent pentru un stil minimalist sau ca o completare a mobilierului de living, comodele TV propuse se caraterizeaza prin linii simple, finisaje nobile si functionalitate maxima.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 71

Page
Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 71

Page
Page
Crescator
pe pagina
comode tv

Pana recent, comoda ne trimitea cu gandul catre un interior rustic sau catre o piesa ce-si are locul in spatiul de dormit si doar acolo.

Nevoia de multifunctionalitate prin spatii de depozitare si prezenta tot mai crescuta a sistemelor multimedia alaturi de articole traditionale precum carti si ornamente au dus comodele TV intr-o zona mai putin minimalista, cu colturi rotunjite, structuri din lemn, sertare lacuite si insertii metalice.

In zona de living, comoda TV este de obicei centru de divertisment, sertarele putand sa depoziteze gadget-uri, electronice, boardgame-uri sau console de jocuri.

Comoda TV trebuie sa fie in egala masura functionala si coerent inchegata de restulerului. Amintim modelele suspendate, cu picioare sau cu sertare si spatiu de depozitare. In principiu, comoda reprezinta o solutie inteligenta prin care facem o declaratie de stil.

Cu exceptia cazului in care televizorul este prins in perete, lungimea comodei TV este una dintre cele mai importante masuratori, atat functional cat si estetic. Recomandam alegerea unei comode TV cu cel putin 10cm mai lata decat pana unde ajung extremitatile televizorului. Astfel, vei evita ca aparatura si obiectele amplasate peer sa isi piarda echilibrul, in caz de miscari nepotrivite.

Approach-ul modern dicteaza ca dimensiunile comodei TV sa fie mai mari decat televizorul, o comoda TV mai lunga oferind in acelasi timp mai mult spatiu de depozitare. Recomandam o varianta de cel putin 150cm in acest caz. Alternativ, in cazul in care detii un televizor cu un ecrat curbat foarte mare, o comoda de dimensiuni reduse il va pune mai bine in evidenta.

Printre celelalte caracteristici ale unui amplasament sanatos numaram inaltimea, in general apreciata ca fiind potrivita la 60cm, distanta fata de canapea sau celelalte suprafete, aici regula fiind ca distanta sa fie de aproximativ 7 ori inaltimea televizorului, pentru a-ti proteja ochii.

Multumeste-te cu mai mult, viziteaza unul dintre cele 12 showroom-uri din toata tara si descopera fabrica de frumos. Echipele noastre de conisileri iti vor propune cele mai noi tendinte in domeniu, potrivite spatiului si preferintelor tale

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.