The wishlist name can't be left blank

4 ANI ONLINE- Ultimele zile cu extra reducere 10%, in limita stocului disponibil*. Profita acum →

4 ANI ONLINE- Ultimele zile cu extra reducere 10%, in limita stocului disponibil*. Profita acum →

Mobilier Hol
Holul este de cele mai multe ori prima camera cu care tu si invitatii tai veti intra in contact. Am putea spune ca holul defineste sau cel putin “da tonul” designului intregii locuinte. Ar trebui sa ne asiguram ca este un loc spatios, si caer hol va lasa suficient loc de manevra prin spatii de depozitare pentru incaltaminte si accesorii.
Hol
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 85

Page
Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 85

Page
Page
Crescator
pe pagina

Pentru ca stim ca “prima impresie conteaza”, acordam atentie si mobilierului pentru hol. Vizitatorii isi vor face rapid o idee despre cum ai reusit sa echilibrezi functionalitatea cu confortul. Cu creatiile Rovere, iti poti exprima stilul, adaugand note speciale si reconfortate ce se muleaza perfect pe viziunea ta.

Desi este o zona de transit, avem nevoie de mobila precum cuier hol pentru functionalitatea ei. In functie de stilul de viata si de gusturi vom decide si amenajarea acestui spatiu. Daca observi de exemplu, ca in fiecare dimineata demarezi operatiuni de cautare a cheilor, a gentii, a sacoului sau orice accesorii, poate este o idee buna sa te orientezi catre un cuier hol. Sunt sanse mari sa ai dimineti mai linistite, si sa te pregatesti mai bine si mai repede pentru ziua ce urmeaza.

Alternativ, poti opta si pentru alta varianta, discreta, printr-o masa consola, plasata in apropierea usii de la intrare. Mesele console sunt perfecte pentru spatii inguste si sunt un “statement” estetic puternic atunci cand sunt dispuse armonios.

In cazul in care holul tau este mai restrans in dimensiuni, este usor sa iti organizezi incaltamintea cu suporturile de pantofi din oferta. Toate modelele noastre de mobila hol asigura eleganta si reusesc sa “lege” coerent atat look-urile moderne cat si cele traditionale.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.