The wishlist name can't be left blank
Somiere
Iti oferim somiere fixe sau rabatante, clasice sau ortopedice, simple sau duble, disponibile cu spatiu de depozitare sau fara, in functie de preferintele si necesitatile tale. Disponibile in toate dimensiunile standard.
Vezi ca Grid Lista

17 produse

Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

17 produse

Crescator
pe pagina

Somiera este o componenta indispensabila a patului, dar asa cum probabil ai aflat deja, nu toate paturile pe care le oferim beneficiaza standard si de o somiera.

Ceea ce poate fi grozav, caci iti lasa posibilitatea sa alegi una dupa bunul tau plac. Astfel, poti opta pentru somiere simple sau ortopedice, fixe sau rabtante, cu sau fara spatiu de depozitare.

Somierele standard au cele mai avantajoase preturi de achizitie, insa daca-ti doresti ceva special, avem in oferta somiere ortopedice din lemn de fag, in diferite dimensiuni, cu cate 12 lamele. Totodata, poti opta chiar si pentru o somiera dubla ortopedica, cu lamele din lemn si cadru metalic, aceasta oferind un confort special si separat, pentru fiecare ocupant al patului.

Somierele Originals spre exemplu, au un cadru metalic si lamele de dimensiuni diferite, special pentru a oferi un confort sporit. Oricare ar fi preferinta ta in materie de somiere, poti obtine mai multe informatii si lamuriri despre acestea in magazinele noastre.

  • ¬© 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.