The wishlist name can't be left blank

Cariere

Pentru ca suntem lideri in domeniul de activitate in care activam, ne dorim alaturi de noi persoane profesioniste si pasionate, care sa contribuie la estetica designului de interior si la intreaga noastra imagine de arbitru al elegantei in domeniul mobilei de lux. Daca esti in cautarea unei noi provocari, vei avea intotdeauna oportunitati excelente pe care sa le descoperi alaturi de Rovere.

Daca devii parte a echipei de vanzari din showroom-urile noastre dinamice si inovatoare, ai sansa de a te confrunta cu diverse provocari si de a contribui cu adevarat in domeniul pe care l-ai ales. Vei putea accesa numeroase posibilitati de dezvoltare, iti vei imbunatati abilitatile de vanzare, comunicare, negociere si nu in ultimul rand iti vei contura cariera la care mereu ai visat.

Alatura-te echipei Rovere pentru ca noi stim ca resursa umana este cheia oricarui business de succes si pentru ca tocmai de aceea, trebuie sa te multumesti cu mai mult!

Joburi disponibile

Asteptam un CV la adresa [email protected] pentru a te putea cunoaste si a dezvolta impreuna sansele colaborarii cu un angajator de top.

  • Proiectant - Pitesti
  • Director Magazin - Tg. Mures
  • Specialist relevee/masuratori - Bucuresti
  • Consultant Vanzari Showroom - Bucuresti, Iasi, Sibiu
  • Montator mobilier - Bucuresti

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.