The wishlist name can't be left blank
-25%

Bucataria Extra

Design:
Veneta Cucine
Bucataria Extra este dedicata celor mai pretentiosi, care cauta combinatia de finisaje din lemn lacuit mat si lucios. Vezi descriere
de la Regular Price 4.906,00 EUR Special Price 3.679,00 EUR TVA inclus
Poți plăti online cu card de debit sau credit (inclusiv in rate fara dobanda) sau cu OP. Vezi opțiunile de plată.
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 100 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Bucataria Extra
Bucatariile Veneta Cucine sunt complet configurabile conform spatiului si necesitatilor.
Pretul este calculat pentru schita prezentata, cu dimensiunile:
Configuratie bucatarie Extra (cu manere aplicate): Lungime 255 cm, Inaltime 211.6 cm
Configuratie bucatarie Extra GO (cu manere incastrate + gola): Lungime 260.2 cm, Inaltime 211.6 cm

Configuratie bucatarie Extra (cu manere aplicate)
Schita Bucatarie Extra


Configuratie bucatarie Extra GO (cu manere incastrate + gola)
Schita Bucatarie Extra


Dincolo de ultima generatie.
Lemnul- trasatura caracteristica a unei game care merge dincolo de design fara a sacrifica spontaneitatea. Dedicat celor mai pretentiosi, care cauta combinatia de finisaje din lemn lacuit mate si lucioase. Sistemul de deschidere a usilor este inovator, cu un maner incastrat in grosime si cu profil, orizontal pentru unitatile de baza si vertical pentru unitati inalte, disponibil in mai multe finisaje.

Descriere tehnica

Bucataria este conceputa cu detalii pentru imbunatatirea spatiului cu ajutorul peretilor dubli si inserarea sitemului Stepsystem in acestia. Prin acest artificiu, utilizatorul poate folosi spatiul dintre blat si corpurile suspendate, lucru mai rar intalnit.

Zona de dining este delimitata cu ajutorul unui raft de otel Tribeca.
Culorile si finisajele pot fi alese dintr-o paleta larga de MDF si furnir.

Toate bucatariile Veneta Cucine beneficiaza de inchideri amortizate si glisiere Legrabox cu amortizare de la Blum.

Despre Veneta Cucine

Cu o experienta de peste 60 ani in domeniul mobilierului de bucatarie, Veneta Cucine este un brand premium care reuseste sa aduca in fiecare casa un strop din eleganta stilul italian. Intelegand pe deplin nevoile omului contemporan, brandul transpune in bucatariile sale o intreaga filozofie despre cum designul, functionalitatea si calitatea se impletesc pentru a revolutiona perceptia asupra amenajarii.

Veneta Cucine este cel mai important producator de mobila de bucatarie din Italia. La baza o companie de familie care a fost fondata acum mai bine de jumatate de secol, Veneta Cucine a crescut constant dintr-o mica intreprindere locala intr-un grup multinational important.

Misiunea Veneta Cucine este aceea de a produce bucatarii contemporane realizand prin expertiza specialistilor nostri produse accesibile si exclusive.

Veneta Cucine este angajata in proiecte care sprijina existenta in sensul cel mai larg al termenului, creand in acelasi timp produse durabile. Veneta Cucine foloseste materiale care nu creeaza dezechilibru de mediu. Metodele de productie, cum ar fi pictura pe baza de apa cu ciclu continuu, cu emisii extrem de reduse de substante nocive sunt folosite pentru a avea o amprenta cat mai mic asupra mediului inconjurator.

Originea lemnului utilizat de Veneta Cucine este: lemnul european (stejar, cires, castan, cenusa si arin) si lemnul american (arinul toulipier si pin galben din Statele Unite ale Americii si yesquero negro din Bolivia).

La baza politicilor companiei se afla "Gandirea ecologica", o filozofie ecologica din spatele inovatiilor care nu numai ca imbunatatesc functionalitatea produselor noastre, dar contribuie si la reducerea poluarii si la protejarea sanatatii utilizatorului.

Produsele Veneta Cucine sunt comercializate de o retea de distributie extinsa - peste 1.000 de dealeri cu inalta calificare in Europa, Asia, Africa, America de Nord si de Sud - iar compania a dezvoltat o relatie de lucru foarte stransa cu o retea de distribuitori internationali care ofera spatiu exclusiv la produsele sale si sunt capabile sa exprime tot caracterul si personalitatea incontestabile a marcii.

Explorand aceste laturi esentiale ale unei bucatarii, Veneta Cucine propune trei colectii principale: Essence, Quick Design si Tradizione, fiecare putand fi personalizata in functie de dorintele, nevoile si spatiul de care dispunem. Acestea se remarca prin linii simple, proiectate in spiritul unei utilizari cat mai functionale, cu caracteristici imbunatatite, si cu un design contemporan inedit pentru cele mai rafinate gusturi. Mecanismele de deschidere/inchidere sunt realizate mai practic prin utilizarea unui profil ergonomic care asigura o aderenta sigura si solida.

Varietatea materialelor folosite si a mecanismelor a facut din brandul Veneta Cucine un trendsetter in domeniu, remarcandu-se prin inovatie tehnologica si atentia pentru fiecare detaliu.
Informatii suplimentare
DesignVeneta Cucine
Livrare din stocNu
Timp de livrare100 zile
CuloareLa alegere
  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.