The wishlist name can't be left blank
Corpuri de iluminat
Pentru maestrii italieni, lumina este o sursa de inspiratie. Renasterea a creat universul fabulos al compozitiilor culoare-lumina, modernitatea l-a desavarsit. La ROVERE®, desavarsim spatiul prin lumina.
Corpuri de iluminat
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 656

Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 656

Page
Crescator
pe pagina
corpuri de iluminat

In functie de cum este planuit, iluminatul incaperii ne afecteaza pozitiv sau nu activitatile. Pozitionarea strategica este cel mai important criteriu pentru crearea unui spatiu placut, primitor si functional. Intensitatea luminii, indeaproape urmata de liniile piesei este cel mai convingator factor, facand diferenta intre monoton si special.

Atunci cand amenajam sistemul de iluminare, trebuie sa sa luam in considerare si gradul de protectie impotriva elementelor solide si lichide (IP), astfel incat acestea sa isi pastreze atributele in contact cu natura.

Un corp de iluminat potrivit schimba atmosfera din locuinta. Imbinate armonios cuerul, finisajele sau alte obiecte de decor, obtinem un camin echilibrat, imbietor si confortabil. Corpurile de iluminat sunt elemente de design care pe langa functionalitatea lor intriseca, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care il au.

Aplicele sunt utilizate pentru a pune in valoare tablouri, postere, sau pentru a crea o atmosfera mai intima in spatiul de dormit. In acelasi timp, sunt o optiune practica si in ceea ce priveste iluminatul exterior, variantele clasice dubland ca si elemente de decor.

Veiozele fac ca orice aranjament sa fie mai interesant. Vintage sau moderne, veiozele sunt o solutie de iluminare stilata. Curbele delicate si formele geometrice moderne accentueaza proportiile intre elegant si șic modern. Daca iti place sa citesti cateva pagini seara inainte de culcare, veioza devine obiect de primă necesitate. Ceea ce nu inseamna ca veioza nu poate sa fie si un obiect frumos si cu personalitate.

In cazul in care iti doresti sa luminezi zone ale camerei neatinse de lumina naturala, solutia ideala, in majoritatea cazurilor, este lampadarul. La fel ca si veioza, este o piesa ce imprima forma si textura, avand totuși ceva mai multa dominanță, devenind punct central de interes. La nevoie, mutarea lampadarului si a pieselor inconjuratoare devine de asemenea mult mai facila.

Candelabrele sunt corpuri de iluminat clasice ce nu trec neobservate. Farmecul lor dainuie in timp, fiind o metoda de iluminat rafinata ce ne duce cu gandul la o sala de bal, in interiorul unui castel. Candelabrul cere atentie deosebita, fiind indicat ca acesta sa atarne la o distanta optima de podea, pentru a nu crea senzatia ca nu se potriveste cu spatiul in care este amplasat

Multumeste-te cu mai mult, viziteaza unul dintre cele 12 showroom-uri din toata tara si descopera fabrica de frumos. Echipele noastre de conisileri iti vor propune cele mai noi tendinte pentru corpuri de iluminat, potrivite spatiului si preferintelor tale

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.