The wishlist name can't be left blank

despre noi

O parte dintr-o poveste

Viata este inspiratie. Este emotie. Frumusete latenta si pasiune vie.

Este un univers pus in miscare de o singura idee: a rescrie traiectoria noastra prin spatiu si timp în spiritul valorilor care ne anima, care ne imbogatesc si ne propaga prin istorie.

ROVERE este unul dintre motivele care mentin aceasta idee în miscare. Este un loc in care sufletul si materia se combina intr-un mod care tinde spre perfectiune, o simfonie de forme, materiale, culori, dimensiuni, atingeri și trairi armonios orchestrate de bagheta celor mai renumiti, iubiti si cautati designeri italieni de mobilier.

ROVERE este o fabrica de frumos.

Am creat acest brand acum peste 20 ani deloc intamplator în Romania: aici, unde istoria comuna cu Italia ne face sensibili la tot ceea ce incanta simturile, este locul în care oamenii stiu cel mai bine sa imbine utilul si decadentul, frumosul si impulsivul, minimalismul si opulentul.

Avem o fascinatie pentru capodopera vietii care este, pana la urma, cel mai frumos, practic, scump și de neegalat produs al existentei noastre.

ROVERE isi propune sa gaseasca fiecarei parti din acest frumos un loc al ei. La voi acasa, la voi la birou. La voi, oriunde ați fi.

Suntem, cu totii, parte din aceeasi poveste.

Rovere, MULTUMESTE-TE CU MAI MULT.

Design italian de colectie

Dam stil mobilierului, de la living si pana la bucatarie

Suntem emotie. Oamenii si lucrurile care ne inconjoara definesc sentimentele noastre. Suntem ceea ce simtim.

ROVERE® este locul în care se intalnesc rafinamentul designului italian, functionalitatea, pasiunea și emotiile, placerea si sufletul. ROVERE® este singura declaratie de stil care te cucereste fara sa epateze. Piesele noastre de mobilier cuceresc discret, dar puternic si iremediabil, de la prima intalnire. Online sau in magazin.

ROVERE® scrie aceasta poveste impreuna cu voi de peste 20 de ani, odata cu 130 de furnizori de mobilier italian, majoritatea dintre ei in exclusivitate in Romania. Si ne mandrim cu faptul ca aceasta mare familie de designeri, creatori si producatori italieni este, de fapt, o fabrica de frumos.

Suntem cel mai mare furnizor de mobila italiana din Romania. Branduri ca Veneta Cucine, Natuzzi Editions, Catellan, Calligaris sunt exclusiv la ROVERE®. Am crescut impreuna cu iubitorii stilului italian din Romania si stim ca publicul nostru este divers, pasionat deopotriva de unicitate, confort, functionalitate, stil si excelenta. Mobilier care sa-i reprezinte.

Multumeste-te cu mai mult.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.