The wishlist name can't be left blank
Winter Sale
-25%

Bucataria Nice

Design:
Forma 2000
Bucataria Nice este reflexia unui stil de viata liber, deschis schimbarii si este o reinterpretare a modului in care gandim bucataria si spatiul de gatit. Vezi descriere
de la Regular Price 2.896,00 € Special Price 2.172,00 € TVA inclus
Poți plăti online cu card de debit sau credit (inclusiv in rate fara dobanda) sau cu OP. Vezi opțiunile de plată.
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 90 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Bucataria Nice

Bucatariile noastre sunt complet configurabile conform spatiului si necesitatilor.
Pretul este calculat pentru schita prezentata, cu dimensiunile:
Configuratie Nice (manere aplicate): Lungime 255 cm, Inaltime 216 cm

Schita Bucataria Nice

Schita Bucataria Nice

Bucataria Nice este reflexia unui stil de viata liber, deschis schimbarii si este o reinterpretare a modului in care gandim bucataria si spatiul de gatit. Un spatiu deschis, care comunica liber cu spatiile adiacente. Un amestec si multiple posibilitati de materiale si culori confera clientului o exclusivitate binevenita. Solutiile de design si de constructie alese recompun un spatiu desprins, parca, din natura, permitand o impletire perfecta cu activitatile specifice acestui modul. Liniile subtile, suprafetele functionale, totul culmineaza cu un design care a reusit sa "subtieze" accesoriile, pentru a ne bucura de spatiu. Cat mai mult si cat mai bine.

Specificatii Tehnice
Usile bucatariei Nice au grosimea de 2,2 cm si sunt din MDF polimeric.erul este modular. Usile si sertarele sunt amortizate. Balamalele sunt marca Blum.

Forma La cucina: Calitate italiana
In 1980, cererea si nevoia companiilor mari de a avea produse si servicii personalizate adaptate clientului, au dat nastere colectiilor Forma La cucina. In doar cativa ani, compania Forma s-a afirmat in industrie prin calitatea materialelor, atentia la detalii si preocuparea pentru stilurile de viata contemporane. O experienta lunga si solida care a contribuit la afirmarea stilului si identitatatii bucatariilor Forma.


Tehnologie si cercetare
Traditia ca fir comun, inovatia ca si motor principal. Angajamentul constant de adaptare a tehnologiilor la nevoile unei piete in continua evolutie, permite Forma La Cucine sa dea forma si substanta produselor. Echipament sofisticat, personal calificat si control ruguros aplicat tuturor departamentelor liniei de productie, procese actualizate constant si perfect aliniate reglementarilor europene. Forma si substanta in prim plan.
Printr-o cercetare atenta si continua a materialelor, Forma ofera colectii in pas cu trendurile actuale, care stiu sa interpreteze stiluri contemporane si sa reinterpreteze gusturile mai traditionale, imbinate cu elementele modern.
De la finisaje din lemn la culori variate cu efect lucios, Forma La Cucine cauta cele mai bune solutii pentru a oferi solutii personalizate si atragatoare.

Informatii suplimentare
Produs disponibil doar la comandaNu
DesignForma 2000
Livrare din stocNu
Timp de livrare90 zile
}
  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.