The wishlist name can't be left blank
Noptiere
O selectie mare de noptiere vine in completarea armonioasa de dormitorului tau. Acestea au un design rafinat si culori atractive, ce pot fi combinate cu paturi moderene sau cu cele clasice, in contrast de culoare sau chiar in acelasi stil.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 139

Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 139

Page
Crescator
pe pagina

Alege dintr-o selectie mare de noptiere, cea care se potriveste cel mai bine design-ului dormitorului tau. Acestea sunt oferite in multiple dimensiuni, cu diverse design-uri - de la minimalist la modern si de la clasic la avangardist, cu spatii de depozitare mai mici sau mai mari si cu un numar de unu, doua sau trei sertare.

Unele noptiere pun accentul pe un design simplu dar totusi sofisticat si rafinat, desigur, cu accent puternic pe functionalitate si universalitate. Acestea ofera spatii generoase de depozitare cat si de utilizare si precum majoritatea produselor oferite de Rovere, pot fi personalizate.

Cei care sunt in cautarea de noptiere compacte, cu siguranta vor gasi aici produsul potrivit. Mai putem aminti structura acestor noptiere, care poate fi realizata din MDF, insa unele, dintre cele speciale, au o structura din lemn, completate fiind de un set de picioare din otel.

Nu au fost uitati nici cei care se afla in cautarea unui design special: colectia Punto spre exemplu, integreaza diferite materiale pentru un design unic, industrial, cu usi din metal perforat ce ofera unicitate produsului.

Pe de alta parte, noptiera Scorpion Mango Grey este moderna si construita din lemn masiv de mango, cu picioare din metal in finisaje negru, iar dimensiunile acesteia sunt aproximative deoarece este fabricata manual, din lemn natural, iar suprafata acesteia poate contine diferente de culoare si denivelari, precum si noduri sau crapaturi, rezultand astfel un produs absolut unic.

  • ¬© 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.