Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank
Canapele extensibile

Canapele extensibile

, moderne , pentru a spori functionalitatea unei zone de zi sau a dormitorului de oaspeti. Tapiteria din piele, piele ecologica sau tesaturi si o gama larga de optiuni: canapea extensibila cu sau fara lada de depozitare, usor de deschis si de utilizat in fiecare zi sau ocazional.
Canapele extensibile

Produsele 1-30 din 162

Page
Descrescator
pe pagina

Produsele 1-30 din 162

Page
Descrescator
pe pagina

Importanta unei incaperi sta de cele mai multe ori si in functionalitatea sa. Nu este intotdeauna suficient ca un spatiu sa fie frumos amenajat daca nu este si functionabil, daca piesele ce il compun nu se pot adapta nevoilor tale atunci cand este cazul. Exista multe piese de mobilier care satisfac doar primul criteriul de selectie, cel al aspectului placut, al elegantei, dar nu si cel al utilitatii practice.

Colectia noasta de canapele extensibile Rovere Mobili face exceptie de la aceasta regula nescrisa.

Canapele extensibile pentru casa ta de vis

Gama de canapele extensibile de la Rovere Mobili a fost creata fix cu aceasta idee in minte, de a spori utilitatea unui spatiu precum livingul sau camera de oaspeti. Modelele variate de canapele extensibile care se regasesc in colectia noastra sunt create pentru a acoperi o gama cat mai larga de stiluri, culori si tesaturi. In functie de necesitatile fiecaruia, aceste canapele extensibile pot fi utilizate ocazional sau in fiecare zi si pot include un spatiu de depozitare pentru cei ce isi doresc asa ceva.

Daca ai ezitat vreodata sa iti inviti prietenii sau rudele acasa pentru ca nu le puteai oferi un loc de dormit peste noapte, de acum incolo acest obstacol ar trebui sa fie de domeniul trecutului. Te poti bucura de petreceri prelungite alaturi de cei dragi in confortul propriei tale case, daca iti alegi modelul preferat de canapele extensibile si dai o comanda la noi chiar azi. Rovere Mobili este cel mai mare furnizor de mobila italiana din Romania, asa ca nu poti da gres, orice alegere ai face!

  • © 2021 Rovere Mobili. Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.