The wishlist name can't be left blank
Canapele extensibile
Canapelele extensibile moderne sporesc functionalitatea unei zone de zi sau a dormitorului de oaspeti.
Va punem la dispozitie tapiteria din piele, piele ecologica, tesaturi, dar si o gama larga de optiuni:

canapele extensibile

cu sau fara lada, usor de deschis si de utilizat in fiecare zi.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 195

Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 195

Page
Crescator
pe pagina

Importanta unei incaperi sta de cele mai multe ori si in functionalitatea sa. Nu este intotdeauna suficient ca un spatiu sa fie frumos amenajat daca nu este si functionabil, daca piesele ce il compun nu se pot adapta nevoilor tale atunci cand este cazul. Exista multe piese de mobilier care satisfac doar primul criteriul de selectie, cel al aspectului placut, al elegantei, dar nu si cel al utilitatii practice.

Colectia noasta de canapele extensibile Rovere face exceptie de la aceasta regula nescrisa.

Canapele extensibile pentru casa ta de vis

Gama de canapele extensibile de la Rovere a fost creata fix cu aceasta idee in minte, de a spori utilitatea unui spatiu precum livingul sau camera de oaspeti. Modelele variate de canapele extensibile care se regasesc in colectia noastra sunt create pentru a acoperi o gama cat mai larga de stiluri, culori si tesaturi. In functie de necesitatile fiecaruia, aceste canapele extensibile pot fi utilizate ocazional sau in fiecare zi si pot include un spatiu de depozitare pentru cei ce isi doresc asa ceva.

Daca ai ezitat vreodata sa iti inviti prietenii sau rudele acasa pentru ca nu le puteai oferi un loc de dormit peste noapte, de acum incolo acest obstacol ar trebui sa fie de domeniul trecutului. Te poti bucura de petreceri prelungite alaturi de cei dragi in confortul propriei tale case, daca iti alegi modelul preferat de canapele extensibile si dai o comanda la noi chiar azi. Rovere este cel mai mare furnizor de mobila italiana din Romania, asa ca nu poti da gres, orice alegere ai face!

loader

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.