The wishlist name can't be left blank
Sisteme living
In stil minimalist sau industrial, retro-chic sau classic, alegem un

mobilier living

care da stil spatiului de zi si imbina functionalitatea unei biblioteci cu cea a suportului multimedia.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 148

Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 148

Page
Crescator
pe pagina

Schimbarile recente in stilul nostru de viata incetoseaza liniile dintre viata profesionala si cea de acasa, dintre interior si exterior si intre functionalitate si fler.

Mobilierul de living modern, modular si multifuncional creeaza un ambient ce elimina vechile conventii si lasa loc pentru nou.

Si astazi, living-ul este in general spatiul central, si locul in care petrecem cel mai mult timp; in mod ideal, se prezinta ca un spatiu propice pentru citit, socializare cu prietenii sau pur si simplu de luat cina ori petrecut timp cu familia.

Fiind camera in care ne intampinam invitatii, dispunerea ei este in acelasi timp o extensie a propriului stil. Din aceste motive, procesul de alegere a unui mobilier living pretinde o temeinicie aparte in intentii

Astazi, tranzitia deschisa dintre bucatarie si celelalte spatii este considerata epitomul in ceea ce priveste modernitatea mobilierului de living.

Creatiile propuse in oferta adreseaza nevoi imediate, utilitare, precum spatiile de depozitare si tind intotdeauna, prin structura lor, sa creeze un ambient placut.

Putem aminti aici Mobilier Living Day 12, elegant si avangardist, ce surprinde prin inovatie. Diferitele finisaje includ si iluminat LED iar usile au sistem push and pull.

Multumeste-te cu mai mult, viziteaza unul dintre cele 12 showroom-uri din toata tara si descopera fabrica de frumos. Echipele noastre de conisileri iti vor propune cele mai noi tendinte pentru sisteme living, potrivite spatiului si preferintelor tale

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.