The wishlist name can't be left blank
Camere de copii
Lumea copiilor este una aparte si cu siguranta cei mici merita doar ce-i mai bun. Spatiul lor personal este foarte important, asadar te invitam sa alegi cea mai potrivita varianta din posibilitatile nelimitate de camere de copii oferite de Rovere.
Vezi ca Grid Lista

21 produse

Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

21 produse

Crescator
pe pagina

La Rovere ai o multitudine de camere de copii la alegere, posibilitati nelimitate de configurare care cu siguranta vor crea un spatiu unic si personal pentru cel mic.

Atentia noastra este centrata atat pe forme, cat si pe culori, iar tot ceea ce-ti ramane de facut este sa le alegi in functie de design-ul, accesoriile si culorile camerei sau sa le adaptezi pe acestea la mobila pe care o achizitionezi. Daca navighezi prin selectia de camere copii vei remarca ca acestea sunt oferite cu paturi simple, duble sau suspendate, paturi cu rotile, cu dulapuri, comode, dressing, biblioteci sau chiar birouri adaptate pentru cei mici.

Toate acestea pot fi configurate intr-o paleta impresionanta de culori, astfel incat rezultatul sa fie unul de impact pentru copii. In acest fel, ai siguranta ca poti obtine un rezultat satisfacator, chiar daca este vorba despre o camera copii pentru fete sau baieti.

Pentru adolescenti, design-ul este modificat, acesta avand linii moderne si minimaliste, culorile patului si ale corpurilor oferite fiind oferite desigur intr-un ton mai serios.

Oricare este preferinta ta in ceea ce priveste alegerea unei camere copii, te invitam sa navighezi prin variantele oferite de noi in lista de mai sus, iar pentru orice alta intrebare sau dorinta de a personaliza un produs deja prezentat, iti recomandam sa ne contactezi cu incredere.

  • ¬© 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.