The wishlist name can't be left blank
Biblioteci

Bibliotecile

reprezinta cea mai practica solutie de a depozita la vedere, intr-un mod ordonat, cartile si obiectele dragi. De la culoarea alba pana la finisaje de gri metalic cu nobletea lemnului, combinatiile pentru a alege o biblioteca living potrivita sunt nelimitate.
Biblioteci
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 66

Page
Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 66

Page
Page
Crescator
pe pagina

In functie de preferinte, cartile pot fi cel mai bun prieten pe care-l poate avea cineva. La Rovere, credem in farmecul cartilor si in dreptul lor la tratament preferential.

Adaptata, desigur, la ambient si nevoi, biblioteca living este un pas spre a-ti crea decorul dorit, un spatiu care sa-ti manifeste stilul.

biblioteci - biblioteca living

De la variante ce pun in valoare si accentueaza anumite elemente stilistice pana la creatii incapatoare ce se intind pe tot peretele, bibliotecile Rovere sunt locul ideal pentru lucrurile de care iti place sa fii inconjurat.

De obicei piesa esentiala in aproape orice locuinta, biblioteca serveste pentru a depozita documente sau carti ori pentru a expune fotografii, plante si jucarii.

O alternativa pentru dispunerea de-a lungul peretelui, este amplasarea bibliotecii ca si separator de camera, o modalitate excelenta de a tranzita inspre o incapere cu dimensiuni reduse.

In general amplasata in living, biblioteca este si o piesa de mobilier centrala, indeplinind de cele mai multe ori rolul de spatiu de depozitare.

Putem aminti aici, una dintre cele mai apreciate creatii din oferta, Biblioteca A086. Biblioteca Living A086 este o piesa de nelipsit din amenajarea livingului datorita rafturilor sale asezate in mod inegal, pe diferite dimensiuni. Biblioteca A086 completeaza un stil de amenajare modern, avand un aspect eminent, iesit din tipare.

Multumeste-te cu mai mult, viziteaza unul dintre cele 12 showroom-uri din toata tara si descopera fabrica de frumos. Echipele noastre de consilieri iti vor propune cele mai noi tendinte in domeniu, potrivite spatiului si preferintelor tale

  • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.