The wishlist name can't be left blank

Metode de plata

Cardul de Debit

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirectionat catre procesatorul de plati online cu care lucram, PayU S.A., pentru ca plata sa se realizeze in conditii de deplina securitate. Este necesar sa completati toate datele pe care PayU* le solicita prin intermediul formularului (nume, prenume, numar de card, cod de securitate). Dupa acest moment, suma de bani este blocata in contul tau si poti verifica acest lucru. Poti folosi cardurile de tip Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro.
*PayU pune la dispozitia ta un sistem de tranzactionare prin procesare 3D Secure. Acest sistem te asigura ca pe parcursul tranzactiei nicio informatie cu privire la cardul tau nu este retinuta pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, datele tale fiind procesate direct de Visa, Master Card, Maestro.


Cardul de Credit

Pentru ca tu sa te bucuri cat mai usor de produsele noastre, poti opta pentru plata produselor cu cardul de credit, cu sau fara dobanda, in functie de cardul pe care il detii si de facilitatile oferite de acesta. Pentru cumparaturile din magazinul online Rovere achitate cu Star Card de la Banca Transilvania, iti oferim 6 rate fara dobanda.


Ordin de plata (OP) / Transfer Bancar

Detaliile privind plata le vei primi in email-ul de confirmare al comenzii. Iti recomandam ca dupa finalizarea transferului bancar sa trimiti dovada platii catre [email protected]. Transferul bancar se poate realiza prin orice modalitate pusa la dispozitie de unitatile bancare unde este deschis contul platitor: ordin de plata pe hartie prezentat la ghiseu, Internet banking, Mobile banking etc.

Datele pentru efectarea platii:
Beneficiar: SC Phylosophy Design SRL
Cont bancar (IBAN): RO98BTRL04101202817294XX
Banca: Banca Transilvania
  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.