The wishlist name can't be left blank
Winter Sale
-35%

Bucataria Mirabeau

Design:
Veneta Cucine
Luxul combinat cu design-ul functional modern. Mirabeau reaminteste de liniile arhitecturale bogat decorate din secolul al XVII-lea. In crem si alb, cu incrustatii din argint si aur, care sporesc si mai mult eleganta decorativa a corpurilor. Vezi descriere
de la Regular Price 5.663,00 € Special Price 3.681,00 € TVA inclus
Poți plăti online cu card de debit sau credit (inclusiv in rate fara dobanda) sau cu OP. Vezi opțiunile de plată.
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 100 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Bucataria Mirabeau
Bucatariile Veneta Cucine sunt complet configurabile conform spatiului si necesitatilor.
Pretul este calculat pentru schita prezentata, cu dimensiunile:
Configuratie Mirabeau: Lungime 255 cm, Inaltime 211.6 cm

Schita Bucataria Mirabeau
Schita Bucatarie Mirabeau


Luxul combinat cu design-ul functional modern.

Mirabeau reaminteste de liniile arhitecturale bogat decorate din secolul al XVII-lea. In crem si alb, cu incrustatii din argint si aur, care sporesc si mai mult eleganta decorativa a corpurilor.

Descriere tehnica

Mobilier bucatarie Mirabeau, usa din MDF, usi cu grosime 2,2 cm.
Toate bucatariile Veneta Cucine beneficiaza de inchideri amortizate si glisiere Legrabox cu amortizare de la Blum.

Despre Veneta Cucine

Cu o experienta de peste 60 ani in domeniul mobilierului de bucatarie, Veneta Cucine este un brand premium care reuseste sa aduca in fiecare casa un strop din eleganta stilul italian. Intelegand pe deplin nevoile omului contemporan, brandul transpune in bucatariile sale o intreaga filozofie despre cum designul, functionalitatea si calitatea se impletesc pentru a revolutiona perceptia asupra amenajarii.

Veneta Cucine este cel mai important producator de mobila de bucatarie din Italia. La baza o companie de familie care a fost fondata acum mai bine de jumatate de secol, Veneta Cucine a crescut constant dintr-o mica intreprindere locala intr-un grup multinational important.

Misiunea Veneta Cucine este aceea de a produce bucatarii contemporane realizand prin expertiza specialistilor nostri produse accesibile si exclusive.

Veneta Cucine este angajata in proiecte care sprijina existenta in sensul cel mai larg al termenului, creand in acelasi timp produse durabile. Veneta Cucine foloseste materiale care nu creeaza dezechilibru de mediu. Metodele de productie, cum ar fi pictura pe baza de apa cu ciclu continuu, cu emisii extrem de reduse de substante nocive sunt folosite pentru a avea o amprenta cat mai mic asupra mediului inconjurator.

Originea lemnului utilizat de Veneta Cucine este: lemnul european (stejar, cires, castan, cenusa si arin) si lemnul american (arinul toulipier si pin galben din Statele Unite ale Americii si yesquero negro din Bolivia).

La baza politicilor companiei se afla "Gandirea ecologica", o filozofie ecologica din spatele inovatiilor care nu numai ca imbunatatesc functionalitatea produselor noastre, dar contribuie si la reducerea poluarii si la protejarea sanatatii utilizatorului.

Produsele Veneta Cucine sunt comercializate de o retea de distributie extinsa - peste 1.000 de dealeri cu inalta calificare in Europa, Asia, Africa, America de Nord si de Sud - iar compania a dezvoltat o relatie de lucru foarte stransa cu o retea de distribuitori internationali care ofera spatiu exclusiv la produsele sale si sunt capabile sa exprime tot caracterul si personalitatea incontestabile a marcii.

Explorand aceste laturi esentiale ale unei bucatarii, Veneta Cucine propune trei colectii principale: Essence, Quick Design si Tradizione, fiecare putand fi personalizata in functie de dorintele, nevoile si spatiul de care dispunem. Acestea se remarca prin linii simple, proiectate in spiritul unei utilizari cat mai functionale, cu caracteristici imbunatatite, si cu un design contemporan inedit pentru cele mai rafinate gusturi. Mecanismele de deschidere/inchidere sunt realizate mai practic prin utilizarea unui profil ergonomic care asigura o aderenta sigura si solida.

Varietatea materialelor folosite si a mecanismelor a facut din brandul Veneta Cucine un trendsetter in domeniu, remarcandu-se prin inovatie tehnologica si atentia pentru fiecare detaliu.
Informatii suplimentare
Produs disponibil doar la comandaNu
DesignVeneta Cucine
Livrare din stocNu
Timp de livrare100 zile
CuloareLa alegere
Vopsit Mat
 • Bianco Opaco (1SS)
  Bianco Opaco (1SS)
 • Chantilly Laccato Opaco (3SS)
  Chantilly Laccato Opaco (3SS)
Vopsit mat folie argento/oro
 • Bianco Laccato Opaco (1SA)
  Bianco Laccato Opaco (1SA)
 • Bianco Laccato Opaco (1SB)
  Bianco Laccato Opaco (1SB)
 • Chantilly Laccato Opaco (3SA)
  Chantilly Laccato Opaco (3SA)
 • Chantilly Laccato Opaco (3SB)
  Chantilly Laccato Opaco (3SB)
Vopsit lucios
 • Bianco Lucido (1LL)
  Bianco Lucido (1LL)
 • Chantilly Laccato Lucido (3LL)
  Chantilly Laccato Lucido (3LL)
Vopsit lucios folie argento/oro
 • Bianco Laccato Lucido (1LA)
  Bianco Laccato Lucido (1LA)
 • Chantilly Laccato Lucido (3LA)
  Chantilly Laccato Lucido (3LA)
 • Bianco Laccato Lucido (1LB)
  Bianco Laccato Lucido (1LB)
 • Chantilly Laccato Lucido (3LB)
  Chantilly Laccato Lucido (3LB)
}
 • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.