The wishlist name can't be left blank
Mobilier receptie
Intampina-ti clientii intr-o maniera profesionista, cu uner de receptie atractiv. Diferitele forme si combinatii de culori asigura un climat de business intr-un loc in care conteaza cel mai mult prima impresie: locul in care iti primesti clientii.
Vezi ca Grid Lista

4 produse

Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

4 produse

Crescator
pe pagina

Fie ca este vorba despre o receptie, un lobby sau un compartiment de unde trebuie sa redirectionezi clientii, mobilierul de receptie oferit de Rovere poate fi ales in functie de arhitectura interioara a spatiului care-l gazduieste.

Mobilierul de receptie poate include birouri operationale, cu doua sau trei locuri, iar din punct de vedere al dimensiunilor, acestea pot varia de la doi pana la patru metri. Aditional, uneleere de receptie pot fi furnizate inclusiv cu un corp de depozitare, intr-un finisaj similar pentru o imagine cat mai integrata.

Revenind la design, mobilierul nostru de receptie poate fi livrat in culori deschise, in cazul unora intr-o combinatie de culori de maro cu alb sau de bej cu alb, insa finisajele de aspect de lemn pot fi prezente pe mobilierul de receptie daca aceasta reprezinta o preferinta.

Combinatiile pot fi realizate si la nivel de corp si blat, astfel incat corpul sa aiba o culoarea mai inchisa, care se poate asorta cu un blat intr-o culoare deschisa, creand un contrast frumos. Mai exista si varianta mobilierului oferit intr-o singura nuanta, care imita lemnul si care poate fi similara atat pentru corp cat si pentru blat. Nu in ultimul rand, poti opta fie pentru suprafete mate sau lucioase.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.