The wishlist name can't be left blank

servicii

Suntem cel mai mare furnizor de mobila italiana din Romania. Am crescut impreuna cu iubitorii stilului italian din Romania si stim ca publicul nostru este divers, pasionat deopotriva de unicitate, confort, functionalitate, stil si excelenta. Deer care sa te reprezinte.

Iar grija cu care ROVERE® intelege azi sa pastreze intacte valorile de design italian se transfera si asupra serviciilor cu valoare adaugata: consilierea, proiectarea, transportul in siguranta, plasarea mobilierului pe pozitie si montajul sunt in grija noastra.

 

Servicii

Am crescut împreuna cu iubitorii stilului italian din România si stim ca publicul nostru este divers, pasionat deopotriva de unicitate, confort, functionalitate, stil si excelenta.

In oricare din cele 13 showroomuri de pe teritoriul Romaniei te-ai afla, echipa ROVERE® este gata sa-ti ofere, gratuit, cele mai bune recomandari despreerul potrivit nu doar spatiului pe care vrei sa-l decorezi, ci si unui anumit spirit. Cel pe care-l doresti, cu esente 100% italienesti. Suntem pregatiti sa satisfacem cele mai exigente gusturi si stiluri. Suntem furnizori de frumos. Iubim sa facem asta.
O parte din pasiunea noastra ia drumul locuintelor si spatiilor pe care doriti sa le amenajati cuer de la ROVERE®. Restul? Proiectia sufletului vostru intr-un loc numai al... vostru. Asta creeaza consilierii nostri.
Cand aspiratiile cresc odata cu inspiratia, totul incepe sa se vada mai clar. Departamentul de proiectare ROVERE® creeaza perspectiva de ansamblu si face un salt in timp pentru a va arata finalul: spatiul amenajat. Chiar daca ti se pare mult pana acolo, misiunea echipei noastre este sa creeze relevee, planuri si simulari 3D astfel incat solutia sa fie cea pe care o astepti si imaginezi. Inspirati de traditia si pasiunea partenerilor nostri din Italia, am construit din ROVERE® un adevarat butic de creatie. Orice perete, orice spatiu ocupa nu doar dimensiunea spatiala, ci si una spirituala: designerii si arhitectii nostri ”cresc” un proiect sub ochii vostri, transformandu-l dintr-o farama de idee intr-un univers care te completeaza si te defineste.
Pentru a va bucura in siguranta de produsele Rovere va oferim un serviciu unic: garantie de 2 ani a produselor şi revizii gratuite din 6 in 6 luni, la cerere. Suntem pregatiti sa satisfacem cele mai exigente gusturi si stiluri. Suntem furnizori de frumos. Iubim sa facem asta. O prte din pasiunea noastra la drumul locuintelor si spatiior pe care doriti sa le amenajati cuer de la rovereare. Restul? proiectia sufletului vostru intr un loc numai al voastru. Asta creeaza consilierii nostri.
Da, tot ce ai comandat e in siguranta pe drum. Valoarea sentimentala a unui obiect de mobilier a inceput sa creasca din momentul in care l-ai vazut aici, pe site. Stim asta si avem grija ca toate obiectele de mobilier sa ajunga in siguranta la tine.

Pentru toate produsele, Rovere ofera servicii superioare de transport si montaj:
- Servicii de transport in perfecta siguranta: 2% din valoarea comenzii (minim 29 euro, maxim 129 euro, la care se adauga TVA)
- Servicii superioare de montaj si transporter general: 3% din valoarea comenzii (minim 59 euro, maxim 599 euro, la care se adauga TVA)
- Servicii superioare de montaj si transport bucatarii, aparatura, biblioteci si dressinguri: 5% din valoarea comenzii (minim 79 euro, maxim 1299 euro, la care se adauga TVA)
Tarifele se aplica pentru distante de maxim 20 de km fata de orasul/showroomul unde a fost preluata comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.