The wishlist name can't be left blank
Saltele
Investeste intr-un somn mai odihnitor cu

saltele pat

din colectia noastra, create cu pasiune si expertiza italiana pentru cea mai buna experienta de somn.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 75

Page
Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 75

Page
Page
Crescator
pe pagina
saltele pat

Somnul inseamna refacere si odihna, incarcarea bateriilor la maxim pentru o noua zi plina de provocari. De aceea, la Rovere, avem pentru tine cele mai de calitate saltele, iar asta se traduce simplu printr-un confort suprem. Adica exact de ceea ce ai nevoie cand cauti linistea de seara.

Poti alege din mai multe brand-uri de saltele , precum Meraviglia, Bel Riposo, Rosso Coconut, Aloe Relax, Adam Pocket, Feeling - din colectia noua, Cashmere, Ort Douve, Gran Soono sau Primavera. Majoritatea sunt oferite in difverse dimensiuni, de la 140x200cm, trecand pe la clasicul 160x200cm si ajungand pana la cele mai mari dintre ele, cu o dimensiune de 180x200cm.

Dar specificatiile nu se pot opri doar la dimensiuni, caci fiecare model de saltea are ceva atractiv de oferit. Spre exemplu, majoritatea sunt croite cu o tesatura elastica antibacteriana, cu densitati diferite sau sunt prevazute cu banzi laterale ce permit ventilatia. Ca structura pot beneficia de spuma poliuretanica si de spuma de memorie si acestea putand avea densitati diferite in functie de model.

Daca doresti ceva mai special, ai la dispozitie unele dintre cele mai bune saltele pat din fibre de cashmir alb, cu o grosime generoasa sau daca optezi pentru varianta clasica, tesatura din bumbac cu siguranta iti va satisface nevoile. Exista de asemenea varianta de saltele cu arcuri, sigililate individual, permitand astfel fiecarui arc sa functioneze independent de toate celelalte si sa se adapteze perfect la anatomia corpului tau.

Nu in ultimul rand, merita amintite si saltelele care beneficiaza de reglajul gradului de fermitate, acestea fiind dotate in acet sens cu lamele ortopedice din lemn. Partea speciala este ca acest tip de saltea este furnizata si cu o aplicatie, care iti va sugera personalizat, pe baza informatiilor privind pozitia de somn preferata si reperele tale corporale, numarul si pozitia lamelor ortopedice. Asadar, high-tech a devenit un termen care se poate aplica si pentru saltele, fara nicio retinere.

  • ¬© 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.