The wishlist name can't be left blank
Mese de consiliu
Mese de consiliu pentru biroul tau, o adevarata carte de vizita atunci cand organizezi un brainstorming pentru cele mai ambitioase proiecte sau atunci cand ai multi invitati de afaceri, pentru cele mai reusite colaborari.
Vezi ca Grid Lista

4 produse

Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

4 produse

Crescator
pe pagina
masa de consiliu

Rovere are in oferta mai multe modele de mese de consiliu, cu dimensiuni adaptate cerintelor tale si construite din materiale de calitate, cu finisaje excelente.

Acestea pot fi drepunghiulare, cu 6 pana la 8 locuri sau ovale, cu 6 pana la 14 locuri, pentru cei care strang multi angajati sau parteneri de afaceri la discutii. Astfel, in functie de capacitatea unei mese de consiliu, aceasta poate avea o lungime de la 3 pana la 4 metri, pentru cele mai incapatoare dintre acestea.

Vorbind despre finisaje, ai la dispozitie mai multe modele, de la cele albe pana la cele in culoarea lemnului, cu un blat care poate fi mat sau lucios. Acestea pot fi combinate si cu un set de scaune inspirat alese tot de la Rovere, scaune care sa se potriveasca perfect cu mesele de consiliu, si acestea fiind disponibile intr-un numar foarte mare.

Desigur, tu vei putea alege cel mai bine materialul din care sunt construite, textil sau piele, lemn sau metal cat si forma acestora. Asadar, mesele de consiliu sunt raspunsul pentru o sedinta de succes, un proiect care prinde aripi sau o intalnire de afaceri reusita, prin urmare, alegerea uneia potrivite pentru biroul tau poate reprezenta atat un avantaj estetic, cat si unul cat se poate de productiv.

Designul si confortul se imbina pentru un mediu placut si intrigant cu colectia Rovere pentru birou. Conceputa pentru spatii contemporane si rafinate, aceasta prezinta elemente de mobilier care povestesc despre functionalitate si creativitate. Atentia la detalii, cu un caracter practic, te ajuta sa te simti bine intr-o atmosfera rafinata si primitoare.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.