The wishlist name can't be left blank

PORTOFOLIU

Rovere este cunoscut ca fiind un lider în domeniul amenajărilor interioare pe piața din România. Încă din 2002 Rovere s-a impus prin profesionalism, calitate și inovație.

Începând cu anul 2016, brandul a adus un nou concept în domeniul imobiliar, astfel că, dincolo de activitatea comercială de vânzări a produselor de mobilier premium, s-a născut dorința întemeierii departamentului business to business (b2b). Rovere a fost pionierul care a pus bazele acestui departament, având viziunea de a crea showroom-uri de prezentare în zone rezidențiale și de a oferi servicii de amenajare completă pentru acestea.

Colaborările semnificative din zona de nord au consolidat imaginea brandului și l-au dus la un nivel superior.

Cu un design impresionant și detalii rafinate, interioarele Rovere realizate de departamentul B2B se evidențiază garantat, lucru ce duce la colaborări de durată cu dezvoltatori de prestigiu din industrie.

Peste 50 de proiecte rezidențiale au fost finalizate cu succes, grație materialelor și finisajelor de top folosite în amenajările interioare, lucru ce a dus spre noi colaborări și desigur, la recunoașterea accesibilității brandului, precum și la profesionalismul de care dăm dovadă.

Alături de echipa noastră de specialiști ai parte de o experiență completă, de la idee, design, implementare, transport și montaj.

În plus, colaborăm cu diverse branduri de prestigiu, incluse în portofoliul nostru de furnizori, precum: Cattelan Italia, Calligaris, Bonaldo, Alf Dafre, Veneta Cucine și multe altele.


Fii și tu parte din proiectele noastre Rovere!


Cele mai relevante proiecte pot fi vizualizate chiar în secțiunea portofoliului nostru.

Nusco Homes - Vila Premium
Nusco Homes - Vila Standard
Stejarii Residential
Acmanic Fine Living
Rahmaninov Residence
Upsite by Atenor
Vida Herastrau
Vida Herastrau 3 camere Luxury
Bonton Luxury Villas
  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.