The wishlist name can't be left blank

4 ANI ONLINE- Ultimele zile cu extra reducere 10%, in limita stocului disponibil*. Profita acum →

4 ANI ONLINE- Ultimele zile cu extra reducere 10%, in limita stocului disponibil*. Profita acum →

Dressinguri la Comanda

Dressinguri deschise, plasate intr-o incapere special amenajata, cu toate hainele si accesoriile aranjate in perfecta ordine si la indemana.

Dressing la comanda, exact cum l-ai visat!

Vezi ca Grid Lista

6 produse

Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

6 produse

Crescator
pe pagina
Dressing la comanda, exact cum ti-ai dorit

Dressingul este acea parte din casa ce trebuie, inainte de toate, sa te inspire. Sa fie in perfecta ordine si armonie cu gandurile, ideile si planurile tale. Fiecare articol trebuie sa fie la indemana, usor accesibil, pentru a eficientiza timpul pe care il petreci atunci cand te pregatesti de un eveniment, de exemplu.

Cu siguranta fiecare dintre noi am visat macar o data la un

dressing la comanda de calitate

, facut dupa gusturile noastre. Iar noi, la Rovere, transformam acel vis in realitate, oferindu-i si amprenta noastra eleganta si de calitate.

Consideram ca dressingul ar trebui vazut ca o extensie a personalitatii tale, o camera unde ar trebui sa iti lasi amprenta creativa, un spatiu care sa te reprezinte. Iti punem la dispozitie posibilitatea de a comanda un dressing la comanda, executat pe proiect. Fie ca iti doresti un dressing deschis, un dressing cu usi batante sau unul cu usi glisante/culisante, te vom ajuta sa iti personalizezi mobila asa cum ai nevoie.

Pentru ca stim cat de important poate fi orice detaliu, personalizam orice dressing la comanda la centimetru, atat de pe inaltime cat si pe lungime/latime. Lasa-te inspirat de calitatea Rovere, de varietatea de culori si materiale! Creaza o poveste din multitudinea de modele de dressing la comanda, accesorizate de o gama larga de tipuri de manere si frezari.

Multe studii despre comportamentul persoanelor au la baza lor faptul ca ne lasam influentati, la un nivel subconstient, de hainele pe care le purtam si de ce reprezinta acestea pentru noi. Prin urmare, hainele alese de noi nu ne definesc numai stilul, insa ne pot influenta si comportamentul. De aceea, locul unde ne pastram hainele trebuie sa fie unul organizat, curat si “pregatit” sa ne ofere la indemana orice articol vestimentar de care avem nevoie, fara a fi necesar sa pierdem prea mult timp cautandu-l. Pentru aceasta, va recomandam si vas tam la dispozitie cu o gama variata de dressing la comanda.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.