The wishlist name can't be left blank
Birouri
Un spatiu de lucru redefinit de designerii italieni pentru un mediu de lucru placut si care sa te inspire.

Mobilier de birou

variind de la birouri executive, mese de consiliu, scaune de birou sau mobilier de receptie, in finisaje moderne si stiluri diferite.
Birouri
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 183

Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 183

Page
Crescator
pe pagina
mobilier birou

Este bine stiut ca suntem mai eficienti atunci cand spatiul in care lucram este primitor. Mobilierul de birou ar trebui sa starneasca procesul creativ si, in consecinta, productivitatea pe parcursul zilei de lucru. Pornind de la acest argument si altele similare, intelegem importanta optarii pentru creatii moderne, calibrate, in conformitate cu nevoile si stilul tau. In aceasta categorie includem mese de consiliu, scaune de birou, de receptie si alte accesorii pentru camera de lucru.

In amenajarea spatiului de lucru, alegem mobilier birou luand in calcul ergonomia si confortul muncii. Astfel, adaptarea pieselor din birou precum dispunerea spatiilor de depozitare pe roti, amplasarea de rafturi si polite la inaltimi in concordanta cu nevoile de accesibilitate si stocare, posibilitatea de a-ti ajusta postura pe tot parcursul zilei sunt elemente hotaratoare pentru confortul general. Toate aceste calitati reunite se traduc in cele mai multe cazuri in randament sporit pe parcursul zilei

Structural, latimea sau lungimea unui birou reprezinta dimensiunea masuratńÉ de la stanga la dreapta, asa cum arata atunci cand utilizezi biroul. Lungimea minimńÉ a unui birou este de cel putin 50 cm, minimul pentru a utiliza un desktop. Dispunerea potrivita pentru biroul tau va depinde de spatiul de care vei avea nevoie pentru laptop sau alt echipament pe care il folosesti.

Dintre creatiile din oferta amintim aici birourile Montecarlo si Malibu, ambele propunand un design minimalist si elegant, constituind o nota de rafinament spatiului de amenajat.

In completarea mobilierului de birou vei gasi scaune de birou, mese de consiliu si chiar si de receptie.

Multumeste-te cu mai mult, viziteaza unul dintre cele 12 showroom-uri din toata tara si descopera fabrica de frumos. Echipele noastre de conisileri iti vor propune cele mai noi tendinte pentru mobilier birou, potrivite spatiului si preferintelor tale

  • ¬© 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.