Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank
Comode
Comode de la Rovere. Acestea isi arata caracterul util prin spatiile de depozitare oferite, unele cu setare generoase, care vor completa in mod natural mobilierul de dormitor, in special daca alegi inspirat dintr-o varietate mare de culori si modele.
Comode

Produsele 1-30 din 64

Page
Descrescator
pe pagina

Produsele 1-30 din 64

Page
Descrescator
pe pagina

La Rovere avem o selectie mare de comode care sa intruneasca toate calitatile de fabricatie dar si toate gusturile. Fie ca esti in cautarea unor comode cu un design simplu si rafinat, contemporan si sofisticat sau chiar avangardist dar minimalist, aici vei gasi una care sa se potriveasca perfect in dormitorul tau.

Structura si frontul de MDF pot fi regasite pentru toate comodele, diferenta de aspect fiind facuta de finisajele exterioare. Unele dintre acestea sunt construite si din materiale naturale, precum lemnul de paulonia sau lemnul de pin. Alte modele pot fi personalizate chiar de catre tine, astfel incat sa corespunda din punct de vedere al paletei de culori pe care o cauti.

Totodata, manarele pot fi de asemenea personalizate, pentru o mai buna integrare. Tipurile de comode sunt variante si pot fi achizitionate ca set cu mai multe corpuri sau un singur corp.

Numarul de spatii de depozitare variaza mult de la un model la altul, ia in functie de necesitatie tale in materie de spatiu, poti alege un set cu inaltimi diferite si mai multe sertare sau o singura comoda, cu doua sau mai multe sertare. Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca ai la alegere si dulapioare de mici dimensiuni, cu finisaje excelente, cu 2 sau 3 sertare, care se integreaza perfect in stilul de design modern si minimalist.s

  • © 2021 Rovere Mobili. Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.