The wishlist name can't be left blank
Taburete - Poufuri - Banci
Completeaza look-ul livingului cu taburete potrivite stilului tau de viata. Taburetele si poufurile vin in completarea gamei de canapele si fotolii. Alege culori complementare pentru un stil elegant sau culori si finisaje contrastante pentru un stil eclectic.
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 246

Page
Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-30 din 246

Page
Crescator
pe pagina

Este in natura noastra sa gasim foarte satisfacator momentul in care lucrurile se aseaza si se potrivesc. Taburetele sunt piese ce capteaza atentia fara a omite nevoia, in cea mai mare masura practica, a piesei. In aceasta idee, taburetele, poufurile si bancile sunt ideale pentru a definitiva sau accentua atmosfera dintr-o camera.

Desi uneori trecute cu vederea din cauza dimensiunilor reduse in comparatie cu piesele “principale” de mobilier, banchetele, poufurile si taburetele coerent inchegate cu restul camerei te ajuta sa-ti exprimi stilul si gustul si pot avea un mare impact asupra esteticii si confortului din dormitor sau camera de zi.

Desi originile ii sunt obscure, se presupune ca taburetul este una dintre primele piese de mobilier din lemn, de la uzualul diphros grecesc pana la tronurile monarhilor africani, ele fiind structural foarte asemanatoare cu taburetele pe care le intalnim astazi.

In principal, taburetul deserveste atunci cand doresti sa-ti relaxezi picioarele dupa o zi solicitanta. Indiferent de sezon, modelele cu picioare metalice sunt in continuare in ton.

Creatiile din oferta sunt caracterizate de un farmec clasic-traditional, reinterpretat astfel incat sa capete un vibe atemporal. Vom aminti colectiile Pavia si Calini, linii moderne, potrivite oricarui stil de amenajare.

Una dintre cele mai apreciate creatii din oferta Rovere este taburetul Gaia 243, cu designul versatil si unic, ce asigura un confort absolut, ideal pentru amenajari si interioare vii. Acest taburet este echilibrul perfect intre stil si functionalitate si isi va gasi cu siguranta locul potrivit oriunde in locuinta ta.

In colectia Monnalisa, maiestria autentica italiana se imbina in armonie perfecta cu tehnologia moderna folosita la realizarea fiecarui produs din colectie. Aici primeaza stilul rafinat si atentia exceptionala pentru detalii. Rezultatul? O combinatie de neegalat intre design contemporan si confort impresionant. Tapiteria este premium si calitatea, desigur, inconfundabila.

Multumeste-te cu mai mult, viziteaza unul dintre cele 12 showroom-uri din toata tara si descopera fabrica de frumos. Echipele noastre de conisilieri iti vor propune cele mai noi tendinte in domeniu, potrivite spatiului si preferintelor tale.

  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.