The wishlist name can't be left blank
Exclusiv online
-25%

Scaun de birou Spine Chrome Black

Scaunul de birou Spine are un design modern, caracterizat prin cei mai inalti parametri ergonomici. Vezi descriere
Regular Price 1.071,00 € Special Price 799,00 € TVA inclus
Produs momentan indisponibil

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Scaun de birou Spine Chrome Black
Scaunul de birou Spine are un design modern, caracterizat prin cei mai inalti parametri ergonomici. Acesta are un schelet flexibil, avansat tehnologic, ce ofera sprijin si protectie coloanei vertebrale in timpul utilizarii.

Scheletul vertical al spatarului este impartit pe zone, fiecare zona este responsabila pentru o regiune diferita a coloanei vertebrale (cervicala, toracica, lombara, sacrala).
Scheletul orizontal ofera suport si protectie pe toata latimea spatelui.
Scheletul orizontal si vertical sunt dinamice, se adapteaza miscarii spatelui utilizatorului.
Scheletul vertical dinamic are 9 sectiuni de suport: 3 sectiuni pentru zona toracica, 5 sectiuni pentru zona lombara si o sectiune pentru zona sacrala. Acest mod de sectionare ofera suport complet si ajuta la reducerea durerilor de spate in cazul utilizarii prelungite.

Scaunul este prevazut cu mecanism Synchro, ce permite ajustarea distantei dintre sezut si spatar si blocarea sezutului in pozitia dorita. Acest mecanism permite si ajustarea adancimii sezutului. Scaunul are tetiere reglabile si este ajustabil pe inaltime.

Cotiere din poliuretan moale, cadru de culoare gri, baza in forma de stea din aluminiu polishat, prevazuta cu roti moi inalte (6 cm), potrivite pentru utilizare pe suprafete dure, dar si pe covoare.
Spatarul este tapitat cu mesh, asigurand o circulatie imbunatatita a aerului, iar sezutul si tetiera sunt tapitate cu material textil.

Dimensiuni: Lungime 70 cm x Latime 49 cm x Inaltime 107-127.5 cm x Adancime sezut 40-42.5 cm x Inaltime sezut 44.5-53 cm.
Informatii suplimentare
Stoc Depozit0
Livrare din stocNu
}
  • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.