Care este cadoul perfect pentru casa ta, pentru inaugurarea locuintei unui membru al familiei sau pentru prietenii apropiati?  In calitatea de prieten sau membru al familiei, iti doresti sa ii feliciti pe cei dragi pentru aceasta etapa. Un cadou potrivit nu numai ca va face din noul lor spatiu sa se simta ca acasa, ci sa reflecte relatia voastra unica. De la piese de mobiler realizate in stil italian, cu materiale si finisaje premium la idei practice, personalizate, la accesorii decorative luxuriante, aceste idei de cadouri vor impresiona si vor incanta cu siguranta pe oricine.

 

 

Un card cadou este o modalitate foarte usoara si un prilej extraordinar de a oferi un dar minunat celor apropiati. Si tu poti sustine o persoana speciala in timp ce isi redecoreaza spatiul, oferindu-i posibilitatea de a-si alege propriul mobilier si decor. Gift Cardul Rovere Mobili te ajuta sa faci un cadou minunat pentru fiecare ocazie speciala.  Avem solutia atunci cand iti doresti sa obtii cadou potrivit: rasfata pe cineva cu mobilierul sau accesoriile Rovere Mobili cu ajutorul cardurilor noastre. Usor si la indemana pentru tine, acestea permit destinatarului sa isi indeplineasca dorintele atunci cand vine vorba despre o amenajare interioara spectaculoasa.

 

 

Fotoliul Talento si Canapeaua Talento sunt produse customizabile, pe care le poti personaliza exact asa cum iti doresti. Tapiteria poate fi din material textil sau piele. Culoarea verde a finisajului este potrivita, de exemplu, pentru decorarea unui living room de poveste.

 

 

Alaturi de o masuta de cafea stralucitoare si un covor in culori neutre, acestea vor deveni vedetele camerei de zi. Materialele de calitate superioara marca Natuzzi Editions fac din fiecare piesa de moblier produsa in Italia un adevarat statement, de care tu sau cei dragi tie te vei bucura indiferent de ocazie.

 

 

Canapeaua liniara Monnalisa este o canapea de designer, cu un aspect elegant si modern, perfecta pentru a-ti face un living unic. Monnalisa este caracterizata de un mecanism actionat manual care permite deplasarea spatarului inainte si/sau inapoi, permitand o utilizare diversificata a scaunului. Disponibila in nenumarate finisaje, textil sau piele naturala, aceasta canapea Made in Italy aduce eleganta, rafinament si creeaza un decor stralucitor intregii incaperi.

 

 

Canapeaua Chess este o canapea moderna, asemanatoare unui lounge, ofera confort si spatiu, pernele sale fiind accentuate de cusaturi impresionante. Forma acestei canapele se adapteaza cu usurinta oricarui spatiu pentru a crea amenajari de living complet unice.

 

 

Fotoliul Wally Natuzzi Editions este o reinterpretare moderna si eleganta a fotoliului clasic, care atrage atentia cu liniile discrete si rotunjite ale pernelor. Ofera confort si suport de fiecare data cand decizi sa il folosesti, neuitand sa mentionam ca face minuni si cand vine vorba de designul casei tale.

 

 

Forma rotunjita a canapelei Aria contrasteaza cu liniile sale pure, creand o canapea cu o personalitate puternica. Forma curbata a canapelei creeaza un aspect fabulos si impune o prezenta ce nu poate fi ignorata. Design scandinav  si confort italian camerei de zi, la doar un pas distanta de tine. Tapiteria din material textil este disponibila in mai multe culori si texturi, astfel incat alegerea ta sa fie una usoara si la indemna pentru a te bucura din plin de farmecul acesteia, indiferent de moment sau ocazie.

 

 

Datorita cusaturilor Chesterfield, gama Sixty este disponibila pe site-ul nostru, putand astfel alegand produse cum ar fi: fotoliu, canapea liniara si de colt sau taburet, sezlong si balansoar. Indiferent care este alegerea ta, aceste piese de mobilier atrag imediat atentia. Caracterul elegant si de inalta calitate al gamei este subliniat de materialul catifelat si picioarele din metal.

 

 

 

 

 

 

 

Simte imbratisarea calda a fotoliului Moro. Pernele moi si marginile curbate il fac unic. Confortul, designul frumos si durabilitatea acestuia sunt doar trei dintre avantajele pe care le aduce acest fotoliu. Fie ca il alegi pentru caminul sau este un cadou pentru cineva drag tie, acesta prezinta avantaje unice care ii permit sa isi gaseasca cu usurinta locul in orice camera. Pentru un rasfat binemeritat, taburetul Moro completeaza perfect aspectul si asigura o relaxare optima.

 

 

Ce deosebeste un fotoliu relax de un simplu fotoliu? Designul sau special il face perfect pentru un moment de relaxare in timpul zilei, pentru lectura sau pentru vizionarea filmului preferat. Captuseala cu cinci straturi ofera o experienta inconfundabila, apoi arcul Nozag, spuma lipita, spuma de inalta rezistenta turnata, apoi un strat de spuma foarte moale si, la final, un strat de fibra termofixata.

 

 

Cosmos este o oglinda de design maiestuoasa Cattelan Italia, creata de Lorenzo Remedi si este mai mult decat o oglinda rotunda moderna. O poti privi ca un portal fermecat care extinde granitele camerei tale catre lumi necunoscute. Oglinda Cosmos este alcatuita din doua elemente distincte. Portiunea centrala are contur neregulat si pare a fi proiectata cu instinctiv, cu cea mai mare naturalete, in timp ce marginea exterioara, pozitionata pe un nivel inferior, este usor concava. Suprafata ramei nu reflecta in mod clar mediul inconjurator, dar actioneaza ca un cadru decorative cu efect optic schimbator.  O gasesti pe site-ul nostru in doua variante de culori: bronze si fume si patru dimensiuni.

 

 

Masuta de cafea Febe prezinta un design sinuos si elegant cu baza metalica vopsita intr-o singura culoare (bronze) si blat ceramic de 16 mm grosime. Blatul mesei este realizata din sticla cu grosimea de 10 mm combinata cu ceramica de 6 mm grosime. Materialele premium din care este realizata aceasta masuta de cafea fabricate in Italia evidentiaza frumusetea incontestabila a designului italian rafinat. Datorita inaltimii reduse, masuta de cafea este si foarte practica, demonstrandu-si utilitatea in fiecare dimineata. ​Designul sau unic adauga o nota de sofisticata inclusiv in zonele cu colturi din camera de zi.

 

 

Cu rama aurie, gama de oglinzi Egypt este disponibila in forme patrate, dreptunghiulare si rotunde. Rama atragatoare este decorata si lacuita intr-un finisaj auriu. Cea mai distinctiva caracteristica a acestor oglinzi este decorul in forma de piramida de pe cadru care ii confera un aspect rafinament si sofisticat. Poate fi fixata orizontal sau vertical pe un perete sau poate fi pozitionata pe podea, rezemat de un perete. Aceasta oglinda versatila este perfecta pentru a adauga o nota originala unui hol grandios, living room sau dormitor.

 

 

 

In gama noastra de produse vei gasi covoare ce pot fi personalizate in functie de interesele si stilul fiecaruia. Pentru tine sau pentru prietenii tai, un covor fabricat din lana si/sau vascoza, colorat sau neutru, poate adauga locuintei un plus estetic deosebit fara a depune vreun efort. Cu siguranta, un covor bine ales va iesi in evidenta si va face o declaratie de design in spatiul respectiv.

 

 

Pentru un cadou personal si sincer, poti alege tablouri si alte decoratiuni pentru casa in culorile preferate. Imprimeuri florale sau abstracte si alte peisaje deosebit de frumoase le gasesti in colectiile noastre – cu siguranta vor aduce bucurie si multa inspiratie celor din jurul tau.  Tabloul Marine Blue 120x90 are imprimat detalii aurii si este creat pe o structura si cu un cadru din MDF. Acest tablou este o pictura destinata a aduce emotie si bucurie in orice locuinta. Fiecare tablou este creat datorita unui proces meticulos, iar designul si stilul autentic italian poate admirat si pus in evidenta pe orice perete din locuinta.

 

 

Veioza Olivier este caracterizata de linii elegante si detalii rafinate si reprezinta o idee excelenta de cadou atat pentru casa ta, cat si pentru o persoana draga tie. Prezenta acestei veioze aduce un aspect tropical, iar baza din granit negru si frunzele de palmier aurii confera opulenta intregii incaperi. Este prevazuta cu un abajur de catifea verde.

 

 

Suntem la inceputul sezonului festiv si cu totii ne pregatim pentru momentele de sarbatoare ce urmeaza a veni. Suntem noi bucurosi sa iti aducem idei de cadouri, inspiratie si stil pentru tine, prietenii tai sau familia ta. Bucurie festiva, creativitate si imaginatie in aceasta perioada festiva a anului – le gasesti in colectiile noastre. Ofera ceva magic celor dragi si fa-le sarbatorile de iarna mai frumoase decat oricand!