The wishlist name can't be left blank
-15%

Veioza Olivier green velvet

Cu curbele sale elegante si detaliile complexe, aceasta veioza frumoasa va oferi opulenta tropicala din caminul dumneavoastra Vezi descriere
Regular Price 931,00 € Special Price 792,00 € TVA inclus
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 90 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Veioza Olivier green velvet
Cu curbele sale elegante si detaliile complexe, aceasta veioza frumoasa va oferi opulenta tropicala din caminul dumneavoastra. Baza lampii prezinta 3 frunze de palmier din alama lustruita pe o baza de granit negru.
Lungime x Latime x Inaltime: 41 x 29 x 53 cm
Informatii suplimentare
Livrare din stocNu
Timp de livrare90 zile
Folositi o carpa moale uscata. Pentru a elimina amprentele si alte grasimi sau murdarie, va recomandam sa folositi un produs de curatat tip spuma.

Otelul inoxidabil si metalul lustruit se pot curata cu o carpa moale curata sau un prosop din microfibra. Indepartati petele cu apa curata sau cu un produs de curatare de uz casnic. Nu folositi niciodata apa calda sau substante chimice care contin amoniu, clor, solventi sau agenti de indepartare a adezivului.
Folositi o carpa moale curata si aplicati o cantitate mica de solutie dedicata direct pe carpa, apoi stergeti usor suprafata. Indepartati orice reziduu cu o carpa curata umezita cu apa. Daca finisajul nu este modificat sau transferat pe panza atunci puteti continua cu curatarea restului produsului.
Lustruiti regulat piesele metalice finisate cu produse care sunt dedicate special pentru ingrijirea metalelor lustruite sau cu otet. Pentru lustruirea usoara, diluati otetul cu apa (1/2 cana de otet pentru fiecare sfert de apa calduta).
}
  • © 2023 Rovere Mobili. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.