The wishlist name can't be left blank
Te-ar mai putea interesa
-15%

Veioza Olivier green velvet

Design:
Eichholtz
Cu curbele sale elegante si detaliile complexe, aceasta veioza frumoasa va oferi opulenta tropicala din caminul dumneavoastra Vezi descriere
Regular Price 762,00 EUR Special Price 648,00 EUR TVA inclus
Poți plăti online cu card de debit sau credit (inclusiv in rate fara dobanda) sau cu OP. Vezi opțiunile de plată.
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 90 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Veioza Olivier green velvet
Cu curbele sale elegante si detaliile complexe, aceasta veioza frumoasa va oferi opulenta tropicala din caminul dumneavoastra. Baza lampii prezinta 3 frunze de palmier din alama lustruita pe o baza de granit negru.
Lungime x Latime x Inaltime: 41 x 29 x 53 cm
Informatii suplimentare
Livrare din stocNu
Timp de livrare90 zile
DesignEichholtz
CuloareVerde
Folositi o carpa moale uscata. Pentru a elimina amprentele si alte grasimi sau murdarie, va recomandam sa folositi un produs de curatat tip spuma.

Otelul inoxidabil si metalul lustruit se pot curata cu o carpa moale curata sau un prosop din microfibra. Indepartati petele cu apa curata sau cu un produs de curatare de uz casnic. Nu folositi niciodata apa calda sau substante chimice care contin amoniu, clor, solventi sau agenti de indepartare a adezivului.
Folositi o carpa moale curata si aplicati o cantitate mica de solutie dedicata direct pe carpa, apoi stergeti usor suprafata. Indepartati orice reziduu cu o carpa curata umezita cu apa. Daca finisajul nu este modificat sau transferat pe panza atunci puteti continua cu curatarea restului produsului.
Lustruiti regulat piesele metalice finisate cu produse care sunt dedicate special pentru ingrijirea metalelor lustruite sau cu otet. Pentru lustruirea usoara, diluati otetul cu apa (1/2 cana de otet pentru fiecare sfert de apa calduta).
Produse similare
  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.