The wishlist name can't be left blank
-25%

Dressing deschis Ultra 06

Sistemul de dressing Ultra este un sistem de dressing deschis, modular. Consultantii de vanzari si designerii nostri va stau la dispozitie pentru configurarea dressingului potrivit spatiului.
Diferite dimensiuni disponibile la comanda. Pretul variaza în functie de dimensiune si finisaj. Acesta este un produs configurabil. Aveti posibilitatea de a selecta si configura produsul, in functie de lungimea si inaltimea dorita, de culori si finisaje, direct din site sau, pentru o oferta personalizata, apasati butonul de cere oferta si dupa completarea campurilor si trimiterea mesajului veti fi contactat de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari Vezi descriere
Regular Price 3.389,00 € Special Price 2.542,00 € TVA inclus
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 90 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Dressing deschis Ultra 06
Sistem dressing deschis, modular.
Sistemul de dressing Ultra este un sistem de dressing deschis, modular. Consultantii de vanzari si designerii nostri va stau la dispozitie pentru configurarea dressingului potrivit spatiului.
Modulele standard acopera cea mai mare parte a nevoilor oricarui dressing, dar in cazul in care exista necesitatea unor dimensiuni speciale, va stam la dispozitie pentru o personalizare la centimetru.
Pretul afisat este calculat pentru o compozitie de L=277 cm; H=246 cm; P=58.3 cm. Accesorii interne incluse in pret: o polita si doua bare pentru umerase. Pretul variaza in functie de dimensiune, finisaj si accesorii interne, care se pot adauga in diverse configuratii, in functie de dorinte si necesitati.

Inaltimi standard ale dressingului Ultra: 246 cm - 262 cm - 294 cm
Adancimi standard ale dressingului Ultra: 58.3 cm - 42.3 cm
Elemente de colt: adancime 58.3 cm pentru dimensiuni incepand cu 108 cm x 108 cm si adancime 42.3 cm pentru dimensiuni incepand cu 92 cm x 92 cm
Culoare finisaj: Sabbia (culoarea nisipului)
Culoare panouri spate: Sabbia (culoarea nisipului)

Pentru ca montajul sa fie posibil, va rugam sa tineti cont de o marja de 3 cm in latime si 2 cm in inaltime.

Diferite dimensiuni disponibile la comanda. Pretul variaza în functie de dimensiune si finisaj.
Acesta este un produs configurabil. Aveti posibilitatea de a selecta si configura produsul, in functie de lungimea si inaltimea dorita, de culori si finisaje, direct din site sau, pentru o oferta personalizata, apasati butonul de cere oferta si dupa completarea campurilor si trimiterea mesajului veti fi contactat de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari.
Informatii suplimentare
Produs disponibil doar la comandaNu
Livrare din stocNu
Timp de livrare90 zile
}
  • © 2023 Rovere Mobili. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.