Prezenta pe piata mobilierului de lux din anul 2005, compania Rovere Mobili si-a dorit ca produsele premium ale designerilor de top din Europa sa garanteze durabilitatea, frumusetea si unicitatea fiecarui articol comercializat. Astfel, Grupul Rovere Mobili si-a propus si a reusit sa surprinda toti pasionatii de design interior cu proiecte speciale si amenajari interioare inedite. Compania noastra a creat un brand de mobilier contemporan, dar atemporal. Produse de artizani talentati, influentati de designeri de mobilier italieni, scandinavi sau spanioli, produsele aflate in colectiile noastre sunt o combinatie armonioasa dintre stilul clasic si cel avangardist.

Suntem fericiti, asadar, sa impartasim cu voi bucuria castigarii premiului acordat in cadrul Galei Deloitte Best Managed Companies. In urma evaluarii performantelor managementului celor 40 de companii inscrise in program si pe baza unui punctaj obiectiv, companiei noastre i-a fost acordata certificarea Best Managed Companies. Cu o cifra de afaceri de 27 milioare euro in 2022 si 180 de angajati, cu multa determinare, pasiune si respect pentru arta frumosului, am castigat, an dupa an, admiratia si increderea clientilor, colaboratorilor si partenerilor – fara de care nu am fi ajuns pana aici si carora, desigur, dorim sa le multumim foarte mult pentru ca ne insotesc in aceasta frumoasa poveste de succes.

In timp ce produsele premium sunt o parte foarte importanta a mobilierului de lux, la fel sunt si oamenii care fac parte din familia Rovere. Adevarata valoare a unei amenajari interioare cu mobilier de lux o regasim in procesul de creatie, iar din pasiunea, daruirea si experienta colegilor nostri se nasc idei care reusesc sa transforme locuinta ta intr-o galerie de arta pe care toata lumea o va admira. Perfectiunea fiecarei piese de mobilier este vizibila in detaliile care arata calitatea materialelor mereu impecabile. Rovere Mobili a devenit un sinonim al esteticii vizuale ideale, iar noi suntem aici, pregatiti intotdeauna pentru a transforma locuinta ta intr-un loc magic.

Colectii si compozitii sofisticate te asteapta pentru a crea sentimentul intens de caldura si apartenenta in casa ta, biroul tau, lumea ta. Locuinta visurilor tale este mai aproape decat ai crede, iar Rovere este aici pentru a-ti dovedi ca a sti ce este mobilierul de lux poate fi mult mai usor decat ai crede. Maiestria nemuritoare a produselor Made in Italy, functionalitatea eleganta si calitatea materialelor – sunt cateva dintre principiile care au condus afacerea Rovere pe drumul de succes, creata pentru a transforma spatiile obisnuite in locuri extraordinare. Piese de mobilier modulare, branduri exclusive, articole configurabile sau produse cu livrare rapida – ele te ajuta, de la inceput pana la sfarsit, sa reamenajezi casa exact asa cum ti-ai dorit.