Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank

Oglinda Hexa gold

Imbunatateste estetica spatiului tau de locuit cu oglinda Hexa Vezi descriere
Regular Price 1.684,00 € Special Price 1.432,00 € TVA inclus
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 90 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Retur în 14 zile
-15%
Oglinda Hexa gold
Imbunatateste estetica spatiului tau de locuit cu oglinda Hexa. Prezentand o constelatie de siluete hexagonale de diferite dimensiuni, adauga un aspect modern spatiului din caminul dumneavoastra. Cadrul elegant are un finisaj elegant gold.
Lungime x Latime x Inaltime: 87 x 132 x 3 cm
Specificatii
Livrare din stocNu
Timp de livrare90 zile
Oglinzile si sticla sunt obiecte fragile, dar care pot fi mentinute in starea initiala o perioada indelungata cu ingrijirea potrivita.

Oglinzi si suprafete de sticla-oglinda
Evitati sa folositi prosoape de hartie pentru curatarea oglinzilor si a suprafetelor din sticla, deoarece acestea pot lasa urme foarte fine si inestetice pe suprafata. Nu folositi substante abrazive sau produse de curatat care contin amoniac sau acid, deoarece astfel de produse pot distruge suportul argintiu si marginile oglinzii.

Sticla clara, sticla gri sau sticla neagra
Apa calda simpla este cea mai buna solutie zilnica pentru suprafetele si oglinzile din sticla. Folositi solutii de curatare a sticlei si o carpa din microfibra pentru curatare. Daca utilizati un produs de curatare chimica, aveti grija sa nu-l varsati pe niciunul dintre finisajele din jur (rame, suporti etc). Nu folositi niciodata materiale abrazive, deoarece acestea pot provoca zgarieturi la suprafata.

Mai intai indepartati orice urma de praf si alte impuritati. Apoi pulverizati apa pe suprafata cu o sticla cu pulverizator. Apa calda simpla functioneaza cel mai bine, deoarece nu lasa nici o urma dupa inlaturare. Utilizati o carpa din microfibra, pentru a scapa de pete si murdarie. Folositi otet pentru a curata sau a elimina petele. Apoi utilizati o carpa curata si uscata din microfibra pentru a curata otetul. Acest lucru indeparteaza orice scama si face ca sticla sa straluceasca.
}
  • © 2023 Rovere Mobili.Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.