The wishlist name can't be left blank
-30%
-30%
Great deals

Fotoliu Rotativ Spiritosa Piele Le Mans Cactus

Design:
Natuzzi Editions
Un fotoliu rotativ inspirat retro. Designul in stil de cabina evoca marii clasici ai designului international si ofera un sentiment deosebit de confort si protectie. Vezi descriere
Regular Price 1.813,00 € Special Price 1.270,00 € TVA inclus
Produs momentan indisponibil

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Fotoliu Rotativ Spiritosa Piele Le Mans Cactus
Acest fotoliu Spiritosa cu spatarul ridicat si liniile fluide reaminteste tendintele de design din anii '50. Baza pivotanta si garnitura de contrast fac din acest fotoliu uner delicat pentru camera de zi. Un fotoliu rotativ inspirat retro. Designul in stil de cabina evoca marii clasici ai designului international si ofera un sentiment deosebit de confort si protectie.

Caracteristici:
Dimensiuni: Lungime 80 cm x Latime 80 cm x Inaltime 72 cm. Inaltime picioare: 17 cm.
Tapiterie din piele, categoria 15, colectia Le Mans, finisaj 15D4 Cactus. Picioare din metal in finisaj 78 Black Chrome.

Culoarea produsului poate diferi in realitate, in functie de specificatiile materialului sau setarile ecranului dispozitivului folosit.

Informatii suplimentare
Stoc Depozit0
Livrare din stocNu
DesignNatuzzi Editions
Tip materialPiele
Fotoliile Natuzzi Editions sunt realizate dintr-o structura solida de lemn proiectata special pentru a sustine diferite tipuri de intectiuni ce se petrec pe timpul ei de utilizare si de viata. Materialele utilizate sunt selectate si testate in laborator special pentru a masura performanta materialelor in toate conditiile climatice, dar si odata cu trecerea timpului si expunerea la aceste conditii.

Lemnul folosit pentru construirea cadrului nu isi are originea in padurile naturale virgine, parcuri nationale sau zone protejate si indeplineste toate conditiile si standardele internationale cu privire la continul chimic.

Cadrul este proiectat si realizat de tehnicieni folosind programe computerizate si este realizat cu masini CNC. inainte de a intra in productie fiecare model nou este testat in amanunt in laborator pentru a intruni cele mai stricte standarde internationale.

Curelele elastice de inalta rezistenta sier sunt montate pe cadru - impreuna cu umplutura, ele ajuta la asigurarea celui mai inalt nivel de confort.

Produsele noastre vor ramane intacte si protejate in timp, daca respectati cateva reguli de intretinere foarte simple prevazute in manual.
}
  • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.