The wishlist name can't be left blank
-19%

Decoratiune Me and You metal Antracit

Design:
Tomasella
Decoratiunea Me and You este un accesoriu perfect pentru a adauga acea nota grafica speciala holului sau dormitorului tau. Vezi descriere
Regular Price 147,00 EUR Special Price 119,00 EUR TVA inclus
Poți plăti online cu card de debit sau credit (inclusiv in rate fara dobanda) sau cu OP. Vezi opțiunile de plată.
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 90 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Decoratiune Me and You metal Antracit
Decoratiunea Me and You este un accesoriu perfect pentru a adauga acea nota grafica speciala holului sau dormitorului tau. Cuvintele care formeaza acest gen de decoratiune reprezinta un decor inedit pentru un design estetic influentat stilul contemporan si modern.

Materiale: metal, finisaj Antracite 160.

Dimensiuni: Lungime 100 cm x Latime 19.5 cm x Inaltime 100 cm.

Culoarea produsului poate diferi in realitate, in functie de specificatiile materialului sau setarile ecranului dispozitivului folosit.

Informatii suplimentare
Livrare din stocNu
Timp de livrare90 zile
DesignTomasella
CuloareGri
Lungime100 cm
Latime19.5 cm
Inaltime100 cm
Folositi o carpa moale uscata. Pentru a elimina amprentele si alte grasimi sau murdarie, va recomandam sa folositi un produs de curatat tip spuma.

Otelul inoxidabil si metalul lustruit se pot curata cu o carpa moale curata sau un prosop din microfibra. Indepartati petele cu apa curata sau cu un produs de curatare de uz casnic. Nu folositi niciodata apa calda sau substante chimice care contin amoniu, clor, solventi sau agenti de indepartare a adezivului.
Folositi o carpa moale curata si aplicati o cantitate mica de solutie dedicata direct pe carpa, apoi stergeti usor suprafata. Indepartati orice reziduu cu o carpa curata umezita cu apa. Daca finisajul nu este modificat sau transferat pe panza atunci puteti continua cu curatarea restului produsului.
Lustruiti regulat piesele metalice finisate cu produse care sunt dedicate special pentru ingrijirea metalelor lustruite sau cu otet. Pentru lustruirea usoara, diluati otetul cu apa (1/2 cana de otet pentru fiecare sfert de apa calduta).
  • © 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.