Un apartament de doua camere s-a transformat in spatiul ideal de locuit cu bucatarie deschisa, loc de luat masa, living si dormitor. Este o idee de amenajare care poate fi adaptata propriilor gusturi prin alegerea culorilor si a finisajelor.

Bucatarie Veneta Cucine

Zona de dining este dominata vizual de o superba masa de design Cattelan model Skorpio cu blat ceramic, completata de culoarea vesela a scaunelor Gala. Loc suficient de luat masa impreuna cu cei dragi si chiar de o petrecere cu prietenii apropiati.

Masa Skorpio Cattelan

Livingul nu este un spatiu delimitat cu pereti despartitori ci o continuare a zonei de dining. Canapeaua Talento de la Natuzzi Editions delimiteaza cele doua spatii si creeaza planuri diferite, lasand totusi posibilitatea de a sta impreuna cu cei dragi in timp ce fiecare desfasoara activitatea preferata.

Canapea cu sezlong Talento Natuzzi Editions

Masuta de cafea este foarte practica, avand suficient loc de depozitare pe rafturile inferioare. Mobilierul de living asigura spatiu de depozitare suficient.

Mobilier living

Punctul central al dormitorului este consituit de patul Milano intr-o culoare relaxanta si odihnitoare. Patul tapitat Milano, incadrat de 2 noptiere Ischia, se armonizeaza placut cu covorul Maltino, lucrat manual.

Pat Milano