Fotoliile sunt concepute pentru a evidentia tot ce este mai frumos din decorul casei tale, conturand spatiul cu rafinament, cu siluete elegante, culori minunate si finisaje impecabile. Fotoliile din colectia noastra sunt concepute special pentru a crea un colt de relaxare, un spatiu confortabil pentru lectura sau pentru momentele tale de rasfat binemeritat si mult asteptat dupa o zi incarcata.

Indiferent de activitatile zilnice pe care le ai in program, precum: vizionarea serialului preferat sau bucuria de a citi cartea favorita, totul este mai linistitor intr-un confort deplin. Luand in considerare evenimentele recente la care cu totii am luat parte, este probabil ca acum petreci mai mult timp in sufragerie decat inainte. Exista fotolii care au culori inchise sau monocromatice, altele au tapiterii colorate si vesele, calitati reunite pentru a dovedi ca aspectul estetic se intalneste cu partea utila - pentru confortul tau maxim.

Frumos lucrat, fabricat pentru a rezista si oferind diferite tipuri de sprijin si confort, cu siguranta vei gasi fotoliul perfect, potrivit pentru tine si casa ta. Exista multe tipuri de fotolii din care poti alege, fiecare contribuind la confortul tau in felul sau unic. Printre lucrurile de luat in considerare in alegerea unui fotoliu sunt spatiul, costul si utilizarea.

Inainte de a te decide asupra alegerii fotoliului potrivit pentru tine, ia in considerare tematica interioara existenta in locuinta ta. Daca spatiul in cauza este modern, iti recomandam sa nu alegi un fotoliu cu aspect rustic sau traditional. Noul tau fotoliu trebuie sa se potriveasca perfect cu restul mobilierului tau. Oricare ar fi preferinta ta, este important de stiut ca merita sa investesti intr-un fotoliu de cea mai buna calitate, confortabil si foarte rezistent.

Ca la orice mobilier, dimensiunile sunt cheia. Cand te hotarasti asupra unui fotoliu, verifica spatiul pe care planuiesti sa il asezi. In cazul in care camera este mica, iti recomandam sa optezi pentru un fotoliu cu inaltime mica. Daca alegi un fotoliu cu recliner, asigura-te ca exista un spatiu suficient pentru a te deplasa. Un alt lucru caruia trebuie sa ii acorzi atentie este inaltimea de la podea la sezut si trebuie masurata in functie de propria inaltime pentru a te asigura ca te vei putea aseza cat mai confortabil.

Daca designul si stilul fotoliului sunt cele mai importante criterii pentru tine, iti recomandam sa iei in considerare achizitionarea unuia cu accente moderne. Aceste fotolii sunt menite sa completeze principalele piese de mobilier din spatiul tau de locuit, dar pot prelua adesea rolul central pentru living.

Forma si stilul noului tau fotoliu sunt doua elemente pe care trebuie sa le iei in considerare, dar si modul in care arata si se simte la atingere. Alegerea de tapiterie, pe langa culoare, poate face ca un fotoliu sa para modern sau traditional, subtil sau atragator, in functie de efectul pe care doresti sa il obtii.

Odata decis asupra culorii si stilului fotoliului tau, este momentul sa iei in considerare alegerea optiunilor de tesatura sau piele disponibile si ce este potrivit mediului tau. De exemplu, daca ai animale de companie sau copii, un fotoliu din piele nu este cel mai potrivit. Daca insa esti in cautarea unui fotoliu care necesita putina intretinere, atunci varianta din piele naturala este cea mai potrivita.

 Fotoliul Lazy are un sezut confortabil, facandu-l perfect pentru clipele tale de relaxare. Scaunul moale, perna care sprijina partea lombara si sezutul din poliuretan, sunt doar cateva dintre calitatile acestui fotoliu extrem de confortabil. Baza metalica are un mecanism de rotire, ergonomic si se potriveste cu usurinta camerei de zi.

 

Fotoliu Lazy cu taburet

 

Eleganta fotoliului pivotant clasic Stilo atrage toate privirile, aspectul natural se datoreaza prelucrarii minime a tapiteriei, iar confortul este asigurat de spatarul inalt, manerele rotunjite si de sezutul moale al acestuia.

 

Fotoliu Stilo

 

Fotoliul Darla textil Velvet Aramiu are in componenta sa un cadru unic de placaj realizat cu tehnologie 3D, iar piciorul solid din aluminiu fabricat la inalta presiune ofera o baza eleganta si puternica, facand posibila pivotarea la 360˚. Confortul exceptional este oferit de perna din spuma intarita la rece si de curelele elastice exclusive.

 

 

Atat pentru confort, cat si pentru frumusetea sa, fotoliul cu recliner electric Batticuore este un produs de-a dreptul inovator datorita numeroaselor sale calitati si avantaje, printre care: reglarea si ajustarea inaltimii dorite si a sistemului electric, care va permite sa va relaxati in orice pozitie. Culoarea antracit a bazei de metal ofera un aspect futurist si modern aspectului  general al fotoliului.

 

Fotoliu piele cu recliner Batticuore

 

Datorita optiunilor de personalizare disponibile, ai libertatea de a alege materialul tapiteriei, care poate fi din piele sau textil, culoarea, dar si orientarea raftului atasat de brat. Aspectul general al fotoliului este unul retro, stil care se potriveste unui spatiu traditional.

Un fotoliu de piele este o achizitie importanta, dar ai siguranta ca ii vei face fericiti atat pe membrii familiei, dar si pe prietenii tai. Avantajul aici este ca pielea este rezistenta la uzura si usor de curatat, fiind alegerea ideala pentru locuintele ocupate.  Mecanismul de recliner poate fi regasit la Fotoliul din piele cu recliner Pensiero, acest model permitandu-ti sa te relaxezi, dar si sa te intorci foarte rapid si usor. Este, de asemenea, stilul de fotoliu ideal pentru orice persoana cu mobilitate redusa.

 

Fotoliu piele cu recliner Pensiero

 

Pentru un aspect retro-chic al incaperii tale, fotoliul Sixty este, in mod cert, una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face. Suprafata sa matlasta are avantajul de a se potrivi formei corpului tau, iar finisajul poate fi realizat din material textil sau piele naturala. Pernele de spate sunt umplute cu o compozitie speciala de calitate superioara, produsa din spuma proiectata ergonomic, iar husa este fabricata din lana de vata.

 

Fotoliu Sixty

 

Cadrul fotoliului Menorca Stone Grey este fabricat din lemn de esenta tare si are, in acelasi timp, capacitatea de a-si recapata forma odata ce ne ridicam. Confortul suprem este asigurat de sezutul generos al acestuia, permitandu-ti astfel o relaxare deplina. Datorita culorii neutre si a stilului clasic, acesta se potriveste perfect intr-o incapere mai spatioasa, cum ar fi camera de zi sau chiar intr-un spatiu precum mansarda.

 

Fotoliu Menorca Stone Grey

 

Fotoliul rotativ Life Fantasy Brown este o piesa de mobilier indrazneata, cu un stil modern si este fabricata din piele naturala. Picioarele fotoliului sunt produse din aluminiu cromat, iar sistemul sau permite cea mai silentioasa si lipsita de efort rotire. Ofera atat stil, cat si confort si se potriveste unui spatiu mai sobru din locuinta ta. Va aduce un accent inedit incaperii tale si va infrumuseta incaperea in cel mai natural mod.

 

Fotoliu rotativ Life piele Fantasy Brown

 

Un fotoliu grozav creeaza o atmosfera placuta si ne transmite un sentiment de siguranta – niciun spatiu de locuit nu este cu adevarat complet fara unul. Imbinand perfect stilul si confortul, noi avem fotoliul perfect pentru tine. Si pentru ca fiecare are un model ideal, intrebarea este: l-ai gasit pe al tau? In gama noastra de produse exista fotolii de toate formele si stilurile, modelele si materialele.