De-a lungul anilor, scaunele s-au remarcat prin capacitatea lor de a rezista testul timpului. De la piese retro care au inspirat interpretari moderne pana la modele originale care au ramas la fel de populare, fiind elementele de mobilier care au avut cel mai mare impact asupra istoriei designului de interior. Scaunul este cea mai comuna si omniprezenta forma de mobilier in societatea moderna. Te invitam, asadar, sa descoperi colectia noastra de scaune, suntem siguri ca vei gasi modelul potrivit pentru locuinta ta.

Un interior cald si primitor este completat in cel mai frumos stil cu ajutorul unor piese de mobilier de incredere. Produse inovatoare, colectii exclusive si modele de scaune consacrate, sunt piesele de mobilier care iau in considerare fiecare spatiu, menite sa aduca un aspect unic si inedit incaperii tale.

Colectiile noastre de scaune au reunit atat modele contemporane, cat si minimaliste, potrivite pentru fiecare spatiu si personalitate. Paleta de tonuri atat de variata este completata de calitatea materialelor folosite si de confortul desavarsit oferit de acestea. Scaunele pot avea tapiteria din piele naturala, ecologica sau material textil.

Vrei sa adaugi un element elegant, o pata de culoare camerei tale sau exista un spatiu care arata prea gol? Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci poti adauga cateva scaune decorative in jurul mesei din camera de zi sau bucatarie – vei reusi astfel sa aduci un strop de personalitate intregului decor si, un alt lucru minunat: ar putea fi singurul element de care ai nevoie pentru a completa aspectul incaperii.

Scaunul Arcadia High, creatie a designerului Paolo Catellan, este un scaun elegant, baza acestuia fiind din lemn de fag, in diferite nuante, iar spatarul este fabricat din placaj de mesteacan. Pentru o senzatie de confort maxim, umplutura este din spuma poliuretanica de cea mai inalta calitate. Disponibila in mai multe materiale si culori, tapiteria ofera posibilitatea de a alege varianta care se potriveste cel mai bine cu decorul locuintei tale.

 

 

Scaun Arcadia High

 

Cu un design neconventional si culori vibrante, scaunul Love Venice face parte din gama noastra de scaune tapitate cu catifea veritabila, iar detaliul inedit care uneste toate componentele colectiei este spatarul elegant al acestuia - o extensie a picioarelor metalice. O fuziune unica de lux si modern, scaunul Love Venice este o interpretare contemporana a produselor care promoveaza calitatea desavarsita a colectiilor Rovere.

 

 

Scaun Love Venice

 

Fabricat din piele premium, Scaunul Tosca are tapiteria foarte moale si confortabila, iar cadrul si picioarele sunt din lemn masiv. Pentru siguranta ta si pentru o protectie maxima, scaunul are incluse capacele si este prevazut cu benzi elastice. Datorita aspectului clasic si a culorii calde, acest scaun este alegerea perfecta pentru a completa camera de zi sau, de ce nu, a unui restaurant sau cafenele.

 

 

Scaun Tosca

 

Scaunul Annie are un cadrul solid din lemn cu patru picioare conice eliptice, in timp ce sezutul tapitat ofera un spatiu generos, confortabil si este acoperit cu o tesatura tratata anti-pete, antibacteriana. Scaunul Annie este perfect pentru sali de mese, mediul profesional, dar si in intimitatea propriei case.

 

Scaun Annie

 

Scaunul Dutch Comfort Buttons Champagne Velvet este tapitat cu catifea moale, ceea ce il face extraordinar pentru momentele tale de relaxare. Accentele negre ale picioarelor sale ii dau un aer indraznet, dar fermecator. Cu un stil modern, acest scaun transforma intregul aspect al meselor de bucatarie sau de sufragerie si poate fi folosit in camere de zi, dormitoare sau birouri.

 

 

Scaun Dutch Comfort

 

 

Modern si versatil, Romy este un scaun tapitat cu un cadru din metal. Scaunul super-moale cu tapiterie are o constructie cu banda elastica interna pentru un confort deplin si este acoperit cu un material sintetic, usor de intretinut.

 

 

Scaun Romy

 

 

Pentru o senzatie de nostalgie si un vibe ‘’retro’’, iti prezentam scaunul fara brate Gala. Un triumf al constrastelor, unde stralucirea metalica a alamei este balansata de caldura catifelei.

 

 

Scaun Gala

 

Scaunul Outdoor Saint Tropez cu spatar curbat si culori incantatoare este modelul perfect pentru confort si relaxare in gradina sau pe terasa casei tale. Este potrivit spatiilor deschise, atunci cand alegi sa petreci timpul liber cu familia, prietenii sau cand organizezi o petrecere la finalul saptamanii. Avantajul cel mai mare este adus de gama generoasa de nuante transparente sau opace a sezutului ce poate fi personalizat – este suficient doar sa alegi culoarea, iar peisajul locuintei tale va fi completat in cel mai frumos mod!

 

 

Scaun Outdoor

 

Scaunul de birou este piesa cea mai importanta atunci cand vorbim despre « work from home » (munca de acasa/biroul tau de acasa).

De la un sezut reglabil pana la un spatar care sa iti mentina o pozitie cat mai corecta a spatelui, scaunele de birou nu sunt universal valabile pentru orice persoana. Prin urmare, nu uita sa tii cont si de aspecte precum: inaltimea si greutatea ta, dar si de functia de reglare a bratelor.

Scaunul Devin este unul dintre cele mai apreciate produse Rovere, cand vine vorba despre achizitionarea scaunelor de birou, datorita inaltimii reglabile si a spatarului inalt, care ofera sustinerea zonei cervicale. Partea interioara este imbracata in piele ecologica, iar cea exterioara este acoperita cu lemn multistratificat curbat.

 

 

Scaun birou Devin

 

Datorita accentelor futuriste, a designului ergonomic si a specificatiilor tehnice extraordinare: inaltime reglabila, spatarul, cotiera si tetiera ajustabile, Scaunul de birou Ioo Black Chrome Black Mesh este alegerea ideala pentru toti cei care petrec mult timp la birou: te ajuta sa mentii o postura adecvata si reduce efectele adverse ale sedentarismului pentru perioade lungi de timp.

 

 

Scaun de birou Ioo Black Chrome Black Mesh

 

 

Daca doresti sa inlocuiesti scaunele existente sau pur si simplu sa adaugi o piesa de mobilier sofisticata in casa ta, iti recomandam sa consulti selectia noastra variata de scaune Rovere. Decorul existent nu trebuie sa reprezinte o problema, deoarece in cadrul gamei noastre extinse de modele disponibile se afla si scaune complet personalizabile: tapiterii din material textil sau din piele si diferite finisaje pentru picioarele scaunului, astfel incat sa gasesti varianta ideala pentru tine.