Somnul este pretios si esential pentru sanatatea ta. Conform studiilor efectuate de catre specialisti, un somn de buna calitate este cheia unui stil de viata sanatos. Cand esti in cautarea unei saltele, poate fi dificil sa stii de unde sa incepi sau sa stii care este varianta ideala pentru tine. Cat timp a trecut de la achizitionarea ultimei saltele? Aceasta este prima intrebare la care trebuie sa raspunzi. De ce? Ei bine, varsta saltelei tale poate juca un rol important in de a determina daca ai nevoie sau nu de una noua. Ca regula generala, te poti gandi la schimbarea acesteia daca o ai pe cea veche de peste 8 ani. Nu este, bineinteles, un standard stabilit, dar este, de obicei, un punct de referinta de la care poti pleca atunci cand iti doresti sa cumperi o noua saltea.

 

 

Dintre toate lucrurile care determina calitatea somnului, salteaua aleasa este cu siguranta unul dintre cele mai importante. Salteaua potrivita pentru tine este cea care iti sustine postura si iti asigura o aliniere buna a coloanei vertebrale in timpul somnului. Acest lucru va tine la distanta diverse probleme de sanatate, cum ar fi durerile de gat sau de spate. Oricare ar fi alegerea ta, saltelele Rovere Mobili sunt concepute pentru a-ti oferi cel mai odihnitor somn. In continuare, iti vom oferi sfaturi, variante si recomandari de paturi si saltele, pentru a descoperi cum te poti bucura de un somn profund.

 

 

De exemplu, o saltea cu spuma de memorie este recomandata adesea persoanelor care sufera de dureri de spate sau artrita, iar Salteaua Carla indeplineste aceasta conditie, spuma de memorie folosita fiind foarte moale. Cele 7 zone cu arcuri impachetate iti asigura un confort garantat, de care te vei bucura mult timp. Umplutura este din lana Merinos, de cea mai inalta calitate. Un produs Rovere Mobili aflat in categoria best seller este Patul Tiramisu, iar recomandarea noastra pentru el este chiar aceasta saltea, care se potriveste perfect cu aspectul inedit al acestuia.

 

Pat Tiramisu

 

Unul dintre produsele cele mai apreciate de catre clientii nostri, Patul Gallery Advance, are avantajul de a avea inclusa atat somiera, cat si un spatiu generos de depozitare. O saltea potrivita pentru acesta poate fi Memory Aloe Vera, ale carei tesaturi sunt tratate cu Aloe Vera, cu proprietati antistatice, antimicrobiene, asigurand astfel sanatatea pielii tale si prevenind cu succes orice iritare a pielii.

Calitatea superioara a pielii, cusaturile fine, pernele generoase si foarte confortabile – elementele care il fac absolut inconfundabil. Ne referim aici la Patul Ellelle, iar daca alegerea este aceasta, iti recomandam ca optiune Salteaua Insacchetta Firm, o saltea ergonomica si ortopedica, cu 800 de arcuri impachetate, acoperita cu un strat de spuma poliuretanica. Pentru un confort in plus, captuseala saltelei este hipoalergenica. Fermitatea saltelei este una ridicata, 7 din 10 pe scala de fermitate si este recomandata persoanelor care prefera sa doarma pe fata si care au nevoie de un suport suplimentar.

 

Pat Ellelle Piele Madrid Taupe 160x200

 

Pat Ellelle Piele Madrid Taupe

 

Patul Ossyelo se remarca prin confortul desavarsit pe care-l ofera, dar si prin baza patului Yelo care are nucleul realizat din arcuri impachetate, indeplinind in acelasi timp functia de somiera. Pentru acest model, este recomandata o saltea cu o inaltime si o fermitate mai ridicata. Salteaua Quietude a fost conceputa pentru a-ti oferi cel mai odihnitor si relaxant somn. Cu un numar de 5792 arcuri duble impachetate, salteaua asigura cel mai ridicat grad de confort pe care il poti avea, noapte de noapte. Pentru a mentine o temperatura optima a corpului, topperul inclus are nucleul realizat din nano arcuri, filamente de carbon si un strat de lana Merinos, cunoscuta pentru textura sa foarte fina si delicata. Tratamentul Hydra+ aplicat husei din vascoza 100%, favorizeaza productie de colagen si melanina, in special pe timpul noptii.

Prevazut cu lada de depozitare si mecanism Box Easy, Patul Janet Velluto Cream are somiera inclusa si se poate rabata manual. Aspectul modern si tablia capitonata a patului il fac potrivit pentru orice amenajare contemporana. Tapiteria este realizata din ecopiele, iar culoarea gri poate fi adaptata oricarui dormitor. Salteaua Adam Pocket XP este prevazuta cu aproximativ 900 de arcuri impachetate. Cu o fermitate cuprinsa intre gradul 5 si 7, fiecare arc functioneaza independent si se adapteaza perfect la fiecare parte a corpului. Tesatura saltelei este tricotata si este confectionata 100% din fibra hipoalergenica. Materialul Visco Mind are rol de auto-modelare, iar spuma viscoelastica are calitati ergonomice deosebite. Este important de mentionat faptul ca are capacitatea de a sustine coloana vertebrala corect.

 

 

Eleganta si exclusivitatea sunt semnele distinctive ale Patului Galattico din piele, a carui aparenta simplitate reflecta chiar punctele sale forte – designul liniar, materialele rafinate, de cea mai inalta calitate si detaliile fine ale cusaturilor. Salteaua Saint Martin are o inaltime de aproximativ 30 cm si este captusita cu spuma extra soft, iar centrul saltelei este format din aproximativ 1800 de arcuri impachetate. Pentru un confort suplimentar, topperul superior de 5 cm are in componenta sa micro-arcuri impachetate.

 

Pat Galattico 160x200 Piele Le Mans Steel Grey

 

Stilul de viata pe care il ai in timpul zilei, mai ales inainte de culcare, poate avea un impact major asupra somnului tau. Acesta poate conduce catre un somn profund si sanatos sau, dimpotriva, poate contribui la insomnie. Rutina zilnica, ceea ce mananci, cum iti programezi timpul si cum alegi sa iti petreci serile – pot avea un impact semnificativ asupra calitatii somnului. Chiar si cateva ajustari usoare pot, in unele cazuri, sa insemne diferenta dintre odihna sanatoasa si o noapte agitata.

 

 

Iti petreci aproximativ o trime din viata in pat, iar un somn de calitate este absolut necesar in viata fiecaruia dintre noi. Poate fi tentant sa pastrezi o saltea veche sau inadecvata, dar inlocuirea acesteia duce, in mod sigur, la beneficii uriase pentru somn si pentru sanatate. Te asteptam sa descoperi saltelele noastre, care se regasesc in cele mai diverse modele, specificatii si marimi – fiind siguri ca si tu iti vei gasi salteaua ideala pentru tine.