Dupa cum traditia ne-o arata, noaptea dintre ani este una cu totul speciala in care ne dorim sa fim inconjurati de oamenii cei mai apropiati, iar petrecerea de Revelion sa aiba loc in cel mai elegant mai elegant stil de amenajare. Lasa spiritul sarbatorilor de iarna sa te inspire si petrece ultima noapte din an in cel mai fermecator loc posibil!

Canapeaua de colt Monnalisa este un model clasic al brandului Nicoletti, bucurandu-se de un real succes in randul clientilor nostri. Cu proportiile sale echilibrate si atent masurate de catre designerii italieni, aceasta ofera spatiului un aspect aparte. Ideala pentru amenajarea zonei de living room este una dintre alegerile cele mai distinse pe care le poti face, in special daca stilul tau preferat este caracterizat de eleganta si rafinament. Multitudinea de culori si finisaje disponibile iti ofera posibilitatea de a o personaliza exact dupa gusturile si preferintele tale.

 

 

Canapeaua liniara Estasi are un design elegant si de neuitat datorita cotierelor sale frumos modelate si a curbelor abrupte. Forma sa ofera glamour intr-o incapere amenajata in stil clasic. Faptul ca nu ocupa mult spatiu, dar ofera mult confort o face una dintre canapelele potrivite locuintelor mai mici. Picioarele sunt inalte si subtiri, oferind stabilitate si sustinere. Vestea buna este ca ai de ales dintr-o gama variata de culori si tipul de material preferat, astfel incat sa gasesti nuantele potrivite stilului tau.

 

 

Canapeaua York Bouclé Cream este inspirata din stilul de design Art Deco din anii 1930, caracterizat prin forme curbate moi si linii orizontale lungi. Cele patru perne patrate de dimensiuni mai mici asigura o stare de confort incredibila, iar picioarele aurii din alama emana o nota de eleganta suprema intregului decor.

 

 

Setul format din doua taburete Darina Beige iti ofera posibilitatea de a face spatiu accesoriilor pe care doresti sa nu le lasi la vedere, fiind in acelasi timp o alegere ideala pentru locurile suplimentare ale invitatilor tai. Auriul discret aflat la baza acestuia adauga o nota distinsa de eleganta decorului casei tale.

 

 

Divanul Sienna este o piesa de mobilier somptuoasa, care imbina confortul cu stilul rafinant al colectiei cu acelasi nume. Elegant si modern, acesta este realizat din material textil catifelat de inalta calitate. Picioarele aurii sunt discret finisate si adauga un plus de glamour aspectului sau luxos.

 

 

Scaunul Tuka este o piesa unica de design care infrumuseteaza zona de dining. Perfect intr-o bucatarie moderna sau pentru a crea contrast intr-un spatiu in stil clasic. Are picioare tubulare metalice, iar cadrul cu forme rotunjite este tapitat cu material textil foarte moale si confortabil. Un design aparent simplu, dar cu caracteristici distinctive, care va insoti mesele relaxate cu prietenii si familia. Proiectata de Giorgio Cattelan, masa este o solutie de amenajare fabuloasa pentru a oferi o estetica exclusiva oricarui living room modern, Masa extensibila Premier Wood Drive are margini oblice regulate si omagiaza cele mai bune materiale ale productiei italiene, celebrand un brand de succes chiar si in spatii limitate. Cele mai rafinate esente de lemn au fost alese pentru a sublinia valoarea acestei mese extensibile din lemn de nuc.

 

 

 

Masa Spyder Keramik are un design modern si este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru amenajarea zonei de dining cu stil. Datorita detaliilor sale atent selectate si a excelentei materialelor folosite, aceasta se face remarcata prin finisajele stralucitoare, care reflecta lumina din incapere, creand astfel un ambient splendid.

 

 

Pentru un efect aparte, tablourile pictate in nuante aurii vor aduce spatiului o nota in plus de rafinament. Fiecare pictura este realizata cu atentie la detalii, iar fiecare dintre ele scoate in evidenta subtilitatea bunului-gust. Un tablou completeaza interiorul locuintei si adauga viata spatiului. Oricare este alegerea ta, un tablou reprezinta intotdeauna una dintre optiunile ideale pentru decorarea peretilor.

 

 

Petrecerea de Revelion este ocazia perfecta de a decora interiorul casei intr-unul stralucitor – si in gama produselor noastre gasesti o multime de idei care sa te ajute sa dai viata acelei atmosfere. Decoratiunile aurii vor face sarbatoarea de anul acesta una de neuitat.

 

 

Ceasul de perete Extreme Peony are o forma speciala care aminteste de artificiile ornamentale. Designul modern si culoarea aurie il face ideal pentru zonele de living si are un efect spectaculos asupra peretelui.

 

 

Plafoniera Carlton este realizata dintr-un cadru metalic cromatic sau auriu, iar elementele decorative sunt compuse din octogoane si bare transparente din cristale. Daca esti in cautarea unei plafoniere deosebit de eleganta, retine ca auriul arata impecabil in combinatii de verde smarald sau orice alte tonuri de bijuterii.

 

 

Auriul este cea mai stralucitoare din paleta de culori existenta si nu se va demoda niciodata, din contra, in ultima perioada culoarea aurului o regasim din ce in ce mai mult in obiectele decorative. Desi este o optiune indrazneata, opinia generala de pana acum s-a schimbat si ne demonstreaza ca aceasta culoare plina de farmec are avantajul extraordinar de a schimba complet interiorul unei case.

 

 

Numaratoarea inversa pentru Anul Nou a sosit si, in sfarsit, petrecerea mult asteptata urmeaza sa aiba loc. Indiferent daca vei organiza evenimentul la tine acasa si vei avea multi invitati, fie ca iti doresti o petrecere mai discreta, noi avem pentru tine colectii uluitoare, care te vor inspira pentru a te bucura un ambient fermecator!