Amenajarea unui spatiu mic, un lucru imposibil de realizat? Auzim deseori acest lucru cand vedem un apartament cu dimensiuni mici sau cand ne hotaram sa schimbam piesele de mobilier din living room. Cu toate acestea, exista multe modalitati pe care le poti folosi pentru a lua cele mai bune decizii in vederea alegerii celor mai potrivite articole. Inainte de orice transformare, primul aspect este dimensiunea locuintei. In functie de masuratorile facute, poti gasi si alege diferite solutii pentru optimizarea spatiilor mici.

Mobilierul modular si multifunctional face posibila evitarea aglomerarii spatiului mic cu mobilier prea greu sau prea voluminos. Amplasarea unei biblioteci joase pentru camera de zi permite sa iti depozitezi articolele pastrand in acelasi timp spatiul liber. Acest lucru impiedica crearea ideii de spatiu insuficient sau sufocant. O alta recomandare pentru a economisi spatiu este sa aveti un dressing cu usi glisante, astfel incat sa nu mai aveti nevoie de spatiu pentru deschiderea usilor obisnuite.

 

Dressing Montecarlo 2 usi glisante

 

Mobilierul de living Atlante STK1  are un efect vizual atragator care transforma un design simplu in ceva cu adevarat original. Dimensiunile reduse ale acestuia il face potrivit pentru locuintele mai compacte.

 

Mobilier living Atlante STK1

 

Daca ai o locuinta cu tavan inalt, folosind un pat supraetajat, poti castiga o suprafata mica pentru a instala un spatiu de lucru sau pentru a crea un colt de relaxare.  De exemplu, Canapeaua Extensibila Primo este o varianta excelenta de a petrece timpul atat in cursul zilei, oferindu-ti in acelasi timp si posibilitatea de a o folosi si in varianta ei extensibila, ori de cate ori doresti.

 

Canapea Extensibila Primo 3 Locuri Maxi, Velvet Tiffany Anthracite

 

Amplasarea pe perete a cartilor, accesoriilor, obiectelor decorative este o alternativa ideala pentru a castiga mult spatiu. Alegerea unei biblioteci minimaliste, cum este Biblioteca 560 nu poate fi altceva decat o declaratie de design unic pentru camera ta de zi.

 

Biblioteca 560

 

Culorile neutre sunt ideal combinate cu multitudinea de rafturi, care ofera posibilitati infinite de a depozita articolele tale preferate.

 

Biblioteca 560

 

Masa rotunda Ibiza Ash, cu forma rotunda, blat cu aspect rustic si cadru metalic antracit se potriveste cu orice interior. Culoarea naturala este usor de asortat, iar suprafata sa este usor de curatat si intretinut. Stilul rafinat si dimensiunile mici ale mesei sunt perfecte pentru bucatariile mici si moderne.

 

 

Scaunul Miami Taupe Braun combina designul contemporan cu un confort inconfundabil. Husa de inalta calitate din microfibra maro si cadrul mat, vopsit cu pulbere, confera scaunului un aspect deosebit, dar si cel mai inalt nivel de confort. Stilul industrial combina liniile perfecte cu functionalitatea optima – pentru ca tu sa te bucuri in fiecare zi de momente unice de relaxare.

 

Scaun Miami Taupe Braun

 

Stabila si foarte rezistenta, Consola extensibila Fiesta este o piesa de mobilier cu adevarat exceptionala, perfecta pentru cei carora le place sa organizeze pranzuri, cine sau petreceri cu prietenii, dar nu au la dispozitie un spatiu mare in care sa aseze o masa mai mare.

 

Consola extensibila Fiesta Rovere Nodato Chiaro

 

Setul de 3 masute de cafea Spillo, create de Giorgio Cattelan - se remarca datorita gratiei si usurintei sale. Structura din otel, cu un finisaj Brushed cuprinde inclusiv detalii din alama. Cele trei masute inalte si inguste au fost concepute pentru a fi folosite ca mese laterale langa o canapea, un fotoliu sau in locul unei console moderne pentru a amenaja un hol. Intersectiile dintre picioarele inalte si blaturile cu inaltimi multiple creeaza un efect coregrafic, evidentiind finisajul realizat manual. Orice incapere din locuinta ta poate fi infrumusetata de contrastul de lumini si umbre create de suprapunerea blaturilor metalice.

 

Set 3 masute de cafea Spillo Brushed Grey

 

Biblioteca A119, disponibila in finisaj antracit mat este solutia practica pentru organizarea unui living sau unui spatiu de lucru din locuinta ta. Este functionala datorita compartimentelor disponibile si a posibilitatii de a folosi usa pliabila aflata in centru ca un birou.

 

Biblioteca A119

 

Paturile sunt componentele esentiale pentru dormitorul fiecaruia dintre noi si ne dorim sa avem garantia unui somn profund si odihnitor. Patul Vera Advance este un pat tapitat, realizat cu linii stilistice simple. Ai posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga  de culori, iar husa este complet detasabila. Somiera si compartimentul de depozitare sunt incluse, astfel incat amplasarea tuturor articolelor este foarte de facila. Designul unic, rezistenta in timp si structura foarte solida sunt garantate, date fiind metodele de productie inovatoare dupa care patul este realizat.

 

Pat Vera Advance

 

Patul Marvin este un pat dublu, moale si generos atunci cand ne gandim la spatiul incapator pe care-l ofera. Datorita materialului Lycra folosit, designul patului este unul inovator. Tablia este una exclusivista, iar patul are un sistem inovator de depozitare, care permite aranjarea lucrurilor, in functie de nevoile tale.

 

Pat Marvin cu lada de depozitare 180x200 Lycra Cinderella

 

Echipele brandurilor pe care le regasesti in colectiile noastre online lucreaza neobosit cu scopul de a satisface nu doar nevoile clientilor, dar si pentru calitatile practice pe care le are fiecare propunere de pat: cu somiera inclusa, cu diferite forme de compartimente de depozitare, cu sertare sau pliante, tapitat cu material textil, piele naturala sau ecologica, cu siguranta la noi vei gasi ceea ce este potrivit pentru tine.

Alegerea culorilor pentru pereti, integrarea oglinzilor si utilizarea inteligenta a luminii te pot ajuta sa creezi iluzia unui spatiu mai mare. Alege culori pastelate, cum ar fi alb, crem, albastru deschis sau roz pudrat. Alegerea acestor culori este o modalitate buna de a creste nivelul de lumina. Daca nu doresti sa schimbi culoarea peretilor, te poti gandi la utilizarea oglinzilor asezandu-le astfel incat sa fie orientate spre o fereastra. In acest fel, nu numai ca vor reflecta lumina naturala in toata camera, dar, vizual, iti vor extinde spatiul de locuit.

 

Set 4 oglinzi Bolle Silver

 

In cele din urma, plafonierele mari sunt o modalitate excelenta de a crea impresia de spatiu. Si plasarea corpurilor de iluminat mici pe pereti sau a lampilor pe mobilier iti vor permite sa obtii acelasi efect, creand in acelasi timp o atmosfera linistitoare.

 

Lampadar Hilton PT2 Bianco

 

Lustra Biarritz, creata de catre Oriano Favaretto este un produs Catellan Italia si poate fi descrisa ca o sursa de iluminat care ne aminteste de compozitiile de forme din curentul metafizic avangardist. Asemenea satelitilor, abajururile de diferite dimensiuni si culori graviteaza in jurul circumferintei de otel, iluminate in interior de lumini LED.

 

Lustra Biarritz 220V

 

Sfera de de sticla opaca si tija sunt animate de lumina. Compozitia aparent aleatorie este rezultatul unui studiu precis al greutatilor si volumelor pentru a gasi echilibrul perfect pentru aceasta, oferind incaperii un aspect sofisticat, high-end.

 

Lustra Biarritz 110V

 

Fie ca este vorba despre camera de zi, dormitor sau orice spatiu cu dimensiuni mai mici care asteapta o schimbare, in colectiile noastre gasesti numeroase variante pentru a maximiza o incapere din locuinta.