Un fotoliu este o piesa de mobilier extrem de versatila care poate indeplini diferite functii in casa. Este, de asemenea, o oportunitate de a fi putin egoist. Spre deosebire de cumpararea unei canapele, in care accentul este pus pe furnizarea de confort pentru intreaga familie, alegerea unui fotoliu iti permite sa iti pui preferintele pe primul loc. Daca iti doresti sa experimentezi cu modelul, forma sau culoarea, un fotoliu este un loc minunat pentru a incepe.

Fotoliu Stilo piele Savoy Cognac Brown

Plasarea unui fotoliu intr-o camera este o alternativa la crearea unui perete accent sau decorarea peretilor cu opere de arta si poate fi folosita pentru a adauga personalitate intr-un spatiu. Universalitatea sau generalitatea unui fotoliu consta in capacitatea sa de a fi plasat oriunde - ar putea fi un loc de lectura confortabil in dormitor, o zona de relaxare din care sa privesti linistit pe fereastra sau o piesa “statement” in zona de living.

Iti prezentam selectia Rovere Mobili in materie de fotolii pentru living, pentru coltul de lectura sau pentru decorarea dormitorului, disponibile in finisaj de piele, piele ecologica sau textile si intr-o mare variatetate de culori. Fotolii fixe sau fotolii de relaxare cu mecanisme de ridicare si pozitii diferite ale spatarului.

Fotolii de relaxare

Nimic nu spune "relaxeaza-te" mai mult decat un fotoliu. Este confortabil, ergonomic, practic si extrem de decorativ; perfect pentru a crea un spatiu primitor in care vrei doar sa te afunzi si sa te relaxezi.

Fotoliu cu taburet

Inegalabile in miscare, functie si flexibilitate, fotoliile de relaxare au devenit un standard al industriei de mai multi ani. Disponibile intr-o serie de variante, de la simple fotolii inclinate manual pana la cele echipate cu tehnologii avansate, cu diverse tipuri de tapiterie, aceste fotolii aduc locuintei adaptabilitate si miscare perfecta, fara a uita niciodata de stil.

Fotoliile de relaxare se caracterizeaza printr-o structura si un echipament tehnologic special conceput pentru a oferi utilizatorilor acestor piese de mobilier o experienta extrem de placuta.

Fotoliile cu mecanisme de deschidere iti permit sa treci, simplu si rapid, de la o configuratie dreapta tipica la un mod „relaxare” in care spatarul se inclina inapoi si, in același timp, suportul pentru picioare se ridica. Prin urmare, poti alege o pozitie semi-culcata, ideala pentru odihna, dar si pentru a usura picioarele obosite la sfarsitul zilei.

In timp ce unele modele de fotolii relax sunt operate manual, altele au un sistem electric de deschidere si inchidere, pentru care este suficient sa apesi un buton pentru a pune in miscare mecanismul.

Fotoliu piele cu recliner Batticuore

Fotoliile Re-vive reprezinta combinatia perfecta de confort, tehnologie si design Italian.

Corpul uman e facut sa se miste. Fotoliile rabatabile obisnuite sunt operate prin mecanisme cu parghii. Fotoliul Re-vive schimba asta, deoarece a fost creat ca un fotoliu rabatabil care raspunde intuitiv miscarilor corpului tau. Re-vive se misca odata cu tine, se flexeaza cand iti schimbi pozitia si asigura o tranzitie lina intre posturi fara a avea o actionare externa.

Fotoliu rabatabil Rovere Mobili

Fotoliul rotativ Timeout

Acesta nu este orice fotoliu - este fotoliul tau. Personalizeaza-l prin alegerea detaliilor si culorilor, pentru a-ti pune in valoare personalitatea si stilul.

O asortare perfecta cu decorul living-ului sau un contrast indraznet? Nu exista reguli.

Timeout poate fi transformat in orice, de la un insotitor fidel, ce asigura zi de zi cel mai inalt standard de confort, la un accent colorat care face din camera de zi o adevarata sala de spectacole.

Fotoliu rotativ Moro

Fotoliu cu recliner AARHUS

Experimenteaza placerea relaxarii fara efort cu acest fotoliu cu recliner si reglare dinamica a spatarului pentru  ergonomie optima. Fotoliul iti ofera un refugiu natural și elegant, care iti permite sa ajustezi rapid unghiul in pozitia preferata. Tetiera și spatarul au reglare sincron.

Fotoliu din piele Moro

Fotoliu rotativ More cu taburet

Fotoliul More este proiectat cu un mecanism cu arc cu gaz, care va permite sa schimbati pozitiile lin si fara efort. Suportul pentru picioare iti va asigura un loc calm pentru relaxare. Tetiera este reglabila in inaltime si unghi, pentru a obtine cea mai buna pozitie pentru citit, vizionare TV sau relaxare.

Fotoliu rotativ More cu taburet

Fotolii fixe

Poate ca nu pare evident, dar fotoliul potrivit are puterea de a transforma o camera intr-un spatiu primitor, insufletit. Acest lucru se datoreaza faptului ca aproape fiecare loc poate deveni o zona de conversatie, un loc pentru a impartasi idei, ganduri si vise sau pur si simplu pentru a discuta. Nu trebuie decat sa adaugi o mica scanteie, pentru a aduce o experienta mai umana in fiecare colt al casei.

Fotoliu piele World Selma

Modelele sunt transformate in produse unice care se remarca prin lucratura artizanala si studiul atent ce combina materiale, tesaturi si piele, in perfecta armonie si se adapteaza perfect stilului exclusiv si personal. O colectie bogata de fotolii care include modele concepute pentru camera de zi sau pentru spatiul fiecaruia de relaxare unde designul si frumusetea reprezinta ideea de acasa.

Fotoliu din piele

Disponibil in versiunea cu spatar jos sau inalt, fotoliul Lafayette, al brandului Furninova, trimite cu gandul la siluetele compacte ale anilor ‘50. Are structura metalica si este imbracat in tapiterie, care poate varia, in functie de preferinte.

Fotoliu Lafayette High Paris

Fotoliul Jacob nu face niciun compromis in materie de stil si confort: te vei simti ca si cum ai pluti pe un nor. Daca iti doresti un look mai dramatic - poate fi comandat si in combinatii de materiale si culori contrastante.

Fotoliu rotativ Jacob

Fotoliul Marta iti va permite sa resimtiti imbratisarea stilului clasic al spatarului curbat, perfect atat in living room cat si in dormitor.

Fotoliu piele cu otoman

Colectia noastra de fotolii este conceputa pentru un trai elegant si contemporan in care relaxarea este protagonista absoluta.

Conectandu-va la site-ul www.rovere.ro puteti descoperi designul, caracteristicile tehnice si avantajele individuale oferite de fiecare model de fotoliu. Comandand online, va puteti achizitiona noul fotoliu in siguranta si il puteti primi acasa in cateva zile!