Timpul petrecut cu cei dragi acasa, in special in perioada sarbatorilor importante de peste an, este concentrat in jurul confortului si divertismentului. Camera de zi este incaperea principala a casei, asa ca este esentiala crearea unui living room care sa fie un spatiu perfect pentru fiecare membru al familiei.

Dimensiunile canapelei pe care vrei sa o ai in locuinta ta sunt foarte importante, tocmai pentru ca nu trebuie sa creeze imaginea de loc aglomerat sau dezorganizat. Canapeaua de colt Monnalisa are trei locuri si este ideala pentru a pune in valoare camera de zi. Este tapitata cu material textil de inalta calitate, cu o textura foarte catifelata. Astfel, vei avea parte de tot spatiul pe care ti-l doresti si, de asemenea, ai garantia ca le vei asigura prietenilor si rudelor tale o sedere confortabila si primitoare.

 

Canapea de colt Monnalisa 3 locuri Selma Muschio, stanga

 

Peo Low cu blat de cristal este masuta de cafea care va face din livingul tau un loc unic si de neuitat. Proiectata de Ollen Pal, masuta de cafea Peo Bronze este realizata dintr-o baza din metal vopsit si marmura lustruita, in timp ce blatul este realizat din sticla cu o grosime de 10 mm. Aceasta piesa de mobilier este definita de un design sculptural elegant, iar datorita suportului solid din marmura pretioasa, poate fi folosita ca element central al camerei tale de zi. Profilul metalic rafinat, precum si blatul rotund din sticla face ca masuta de cafea Peo Bronze Glass sa fie solutia ideala pentru un living room plin de creativitate.

 

Masuta de cafea Peo Bronze Glass/Emperador/Bronze 100 cm

 

Sentimentul de a fi in sfarsit inapoi acasa, in propriul spatiu, inconjurat de familia ta, bucurandu-te de timpul liber pe care il aveti pentru a va relaxa, in special in zilele de weekend sau de sarbatoare, este inconfundabil. Este corect sa spunem ca o canapea de colt este alegerea suprema pentru relaxare. Asadar, cauta cel mai bun loc de pe canapea, serveste gustarile preferate si bucura-te alaturi de cei dragi de cele mai pretioase momente. Canapeaua de colt Hug va invita la clipe indelungi de relaxare si buna dispozitie. Pentru un confort ideal, pernele lombare si masuta incorporata sunt incluse in pretul final al canapelei.

 

Canapea de colt Hug Grey stanga

 

Ai nevoie de un loc suplimentar in living room? Taburetul Heaven Grey este varianta ideala care asigura un confort deosebit invitatilor tai si poate fi amplasat oriunde in camera. Husa de inalta calitate este o garantie a elegantei absolute. Tapiteria catifelata are proprietati unice. Luminozitatea si intensitatea culorii pot varia si pe tesatura exista posibilitatea sa apara modele unice, in functie de directia in care sunt atinse fibrele. Rezultatul este o compozitie individuala de nuante de culori care transforma aspectul camerei tale intr-un ambient fascinant.

 

Taburet Heaven Grey

 

O masuta de cafea joaca doua roluri fundamentale intr-o zona de living: functionalitate si decor - din acest motiv trebuie ales cu cea mai mare grija si atentie. Masuta de cafea Twist 1 are o forma rotunda, este realizata integral din MDF lacuit alb, gri deschis si gri inchis. O caracteristica deosebita sunt cele doua rafturi rotative, care o fac foarte functionala. Datorita conceptului inovator, aceasta masuta pentru cafea este perfecta pentru a fi integrata intr-un spatiu de amenajare contemporan.

 

Masuta de cafea Twist 1

 

Plina de farmec, Canapeaua de colt Samba Night pune confortul pe primul loc. Perfecta pentru familii sau pentru seri memorabile alaturi de prieteni, aceasta canapea in forma de L este incredibil de spatioasa. Disponibila intr-o gama larga de tesaturi, o poti personaliza pentru a se potrivi perfect stilului si gusturilor tale.

 

Canapea de colt Samba Night L

 

O piesa de mobilier care se deosebeste prin liniile sale elegante si armonioase este Comoda TV Lake cu un compartiment deschis. Baza este inalta, forma ovala, iar frumusetea sa este accentuata de blatul de ceramica.

 

Comoda TV Lake Smoke/Bronze

 

Pozitionat usor in spate fata de margine, blatul creeaza un spatiu intre usa si blat, lucru care ajuta la deschiderea cu usurinta a usilor si a sertarelor.

 

Comoda TV Lake Smoke/Bronze

 

Inspiratia pentru Masa extensibila Monogram provine din ideograma japoneza pentru bambus si transmite succint usurinta artistica asociata actului de a scrie. Baza mesei este realizata dintr-un tub de metal mat, cu o sectiune transversala rotunda, in contrast puternic cu picioarele stralucitoare. Blatul este din ceramica. Masa Monogram poate fi asezata in incaperile mari datorita celor doua extensii independente. Perfect integrate in designul structurii, ele aluneca foarte silentios pe ghidajele din aluminiu, potrivite cu baza mesei.

 

Masa extensibila Monogram Silk White Marble 160x90

 

Perfect pentru o primi invitatii intr-un mod confortabil! Scaunul Max a fost creat de designerul Antoy Filips pentru relaxare. Structura sobra si eleganta, impreuna cu finisajul cald, se potriveste intr-un spatiu de amenajare modern. Picioarele Scaunului Max sunt realizate din metal. Acesta are un design clasic, este captusit, lucru care ne duce cu gandul la un fotoliu – astfel il poti aseza si intr-o alta zona a camerei de zi.

 

Scaun Max cu brate Metal Bronze/Beige

 

Amal este un nume arab, atat pentru barbati, cat si pentru femei, care inseamna ‘’speranta’’ sau ‘’aspiratie’’. Acest bust magnific, marca Adriani e Rossi, poate reprezenta fie un cap feminin, fie unul masculin si este marcat de linii elegante si discrete. Fabricat din ceramica fina, aceasta decoratiune are un finisaj negru mat, care confera piesei o nota discreta de lumina, in functie de gradul de luminozitate din incapere. Decoratiunea Amal Black este ideala pentru amenajarile interioare contemporane.

 

Decoratiune Amal Black

 

Auriul ne duce cu gandul la rafinament, eleganta si calitate. Stralucirea calda a nuantelor aurii prezente pe panza Tabloului Golden Marks creeaza o ambianta primitoare si relaxanta in camera. Pictura abstracta in ulei este perfecta pentru stilul Art Deco, Loft sau scandinav. Picturile moderne pot infrumuseta si un spatiu de amenajare in stil minimalist. Abstractiile acrilice arata foarte bine in camera de zi, hol sau birou.

 

Tablou Golden Marks 62x92

 

Te invitam sa explorezi colectia noastra de canapele si fotolii frumoase, disponibile in fiecare stil si fiecare culoare. Ofera spatiului tau un aspect complet nou cu iluminare superba, perne decorative colorate si tablouri unice! Suntem siguri ca vei face o declaratie uimitoare de stil camerei de zi, perfecta pentru orele petrecute in familie.