Holul poate fi zona din locuinta noastra careia nu ii oferim atentia cuvenita si este trecuta adesea cu vederea cand dorim sa o reamenajam, in favoarea acelor incaperi pe care le folosim cel mai des. Dar totul, de la culoarea peretilor pana la materialul si forma covorului, poate crea o primire calda pentru tine si oaspetii tai.

Cu formele sale rotunjite si structura cu bare metalice, Consola Attolo este foarte stabila si versatila, putand fi amplasata in mai multe locuri din locuinta. Insa datorita formei compacte, consola este ideala pentru spatiul de la intrarea din locuinta. Blatul superior este disponibil in ceramica alba, iar blatul inferior este din lemn. O combinatie extraordinara de materiale de inspiratie vintage, dar care ramane actuala si eleganta, indiferent de tendinte sau stil de amenajare preferat.

 

Consola Atollo White Marble

 

Consola Westin Keramik Premium este o imbinare perfecta intre baza emblematica si blatul de masa care poate fi personalizabil, ceea ce face din ea o piesa de design contemporan extraordinar. Este posibil sa combini finisajele cu blaturi din lemn, ceramica sau sticla si sa alegi ca marginile sa fie din lemn lacuit gros sau cu o forma neregulata, precum si cea mai potrivita dimensiune pentru holul tau.

 

Consola Westin Keramik Premium Glossy Portoro

 

Cu o forma moderna si minimalista, Oglinda Glenn este un accesoriu esential in orice locuinta.  Colectia include oglinzi patrate, verticale si orizontale de diferite dimensiuni, conferind incaperii un aspect contemporan si neconventional.

 

 

Oglinda Oceanum este incadrata in lemn finisat cu furnir de eucalipst natural vopsit cu cobalt, cu etansant poliester intarit cu UV glossy. Fabricata cu materiale de inalta calitate, Oglinda Oceanum adauga o nota de lux locuintei tale. Dimensiunile sale sunt potrivite si pentru hol, dar oglinda adauga o nota de rafinament si eleganta oricarei camere. Aceasta oglinda uluitoare nu este doar un plus practic pentru incaperile locuintei tale – este o piesa care imbunatateste estetica generala a spatiului tau. Facand-o o piesa atemporala de pretuit pentru anii urmatori, maiestria sa asigura faptul ca va ramane un plus clasic pentru orice interior contemporan. Oglinda Oceanum este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza atat stilul, cat si functionalitatea.

 

 

Colectia Butterfly, ce poarta semnatura inconfundabila Cattelan Italia, este un proiect arhitectural care te duce cu gandul la o impresionanta piesa sculpturala, dar si la frumusetea fara limite a naturii. La Consola Butterfly, blatul din sticla capata o forma cu laturi rotunjite, ale caror proportii inspira si designul armonios al bazei. O regasesti in colectiile noastre in doua dimensiuni, respectiv 160 cm si 180 cm si doua culori predominante: nuanta bronzului si gri inchis.

 

Consola Butterfly

 

Comoda Turin este proiectata in stilul tip scandinav, iar in spatele celor doua usi si doua sertare este suficient spatiu pentru a-ti depozita toate articolele intr-un mod ordonat si ingrijit, ferite de vedere. Deasupra comodei, poti amplasa vaze cu flori sau diverse elemente decorative.

 

Comoda Turin White Oak

 

Cu forma sa minimalista, Cuierul Oscar este realizat  din nuc Canaletto, proiectat si dimensionat pentru a se potrivi cu usurinta in orice spatiu si este perfect pentru zona de intrare a locuintei. Esential in orice spatiu, un cuier este una dintre acele piese care nu poate lipsi din ideile de amenajare, in special atunci cand doresti sa reinventezi un spatiu de intrare.

 

Cuier Oscar Walnut Canaletto

 

Un colt al naturii in interiorul casei tale! Putand fi atarnat pe perete, Cuierul Origami Bird va aduce gradina in locuinta ta. Disponibil in mai multe culori, cum ar fi verde, violet inchis sau gri, acesta poate fi asortat cu usurinta la aspectul actual al incaperii. Datorita dimensiunilor mici, cuierul poate fi amplasat si pe un alt perete din camera de zi sau din dormitor.

 

Cuier Origami Bird

 

Bufetul Horizon are un design minimalist, structura sa este incadrata in lemn lacuit, cu o baza dreptunghiulara din metal cromat si trei sertare incapatoare. Efectul vizual este deosebit datorita elementelor moderne care compun aspectul acestui produs marca Calligaris. Stilul contemporan al acestei linii se potriveste perfect in spatiul aflat la intrarea in locuinta.

 

Bufet Horizon

 

Bufetul Inalt face parte din colectia Secret a brandului Calligaris, de inspiratie scandinava. Pentru un efect dramatic, designul prezinta o structura din lemn cu margini vizibile si grosimi diferite pentru usi si sertare. Compartimentarea este compusa dintr-un raft intern si este folosit un mecanism simplu de inchidere soft. Este un produs pe care il poti personaliza in functie de preferintele tale si poti alege dintr-o paleta de nuante regasita pe site.

 

Bufet Inalt Secret

 

Masuta de cafea Magazine Black este realizata din metal tubular cu blatul din lemn si are incorporat un buzunar pentru reviste, pozitionat sub partea superioara. Cadrul metalic elegant, decupat in spate, partea superioara ovala si varianta pentru reviste, toate transmit o eleganta sofisticata locuintei tale.

 

Masuta de cafea Magazine Black

 

Inspirata de designul anilor '50, Banca Fifties Leaves Pink are o forma ovala si face parte din gama Fifties, avand o structura metalica subtire cu 4 picioare, combinata cu tapiteria clasica si rafinata din catifea, oferind senzatia sa matasoasa si moale. Banca Fifties cu picioarele aurii Polished Brass este ideala pentru completarea mobilierului oricarui mediu.

 

Banca Fifties Leaves Pink

 

Banca Weaved are un design asemanator cu zarurile, iar tapiteria este din material textil foarte moale si delicat. Se potriveste perfect in hol, langa perete, dar si in living sau in dormitor, ca o completare a patului sau in fata unei masute de toaleta. Vestea buna este ca banca este disponibila in mai multe culori, cum ar fi: galben ocru, portocaliu, gri, verde inchis si negru.

 

Taburet Weaved Velvet Burned Orange

 

Banca Atollo Sand se face remarcata prin tijele metalice distinctive din alama, iar forma sa circulara este captusita si tapitata in stil matlast. Designul si eleganta sa o fac perfecta pentru mobilarea oricarui decor in stil retro.

 

Banca Atollo Sand

 

O banca potrivita pentru hol combina intr-un mod ideal functionalitatea si stilul. Datorita materialului catifelat si picioarelor aurii, aceasta adauga o nota eleganta si rafinata oricarui mediu in care va fi amplasata. Dimensiunile reduse ale bancii o fac ideala pentru incaperi mai mici sau hol. Un taburet practic si util ofera inclusiv spatiu de depozitare, astfel incat il poti folosi pentru diverse articole si obiecte.

 

Banca Pavlina Mauve

 

Daca iubesti plantele, iar in casa ta se afla multe flori si plante, atunci Ghiveciul cu suport tub Gold este una dintre variantele extraordinare la care te poti opri. Designul minimalist te duce cu gandul la stilul scandinav, insa auriul suportului iti ofera imaginea unui aspect elegant. Ghiveciul din fier ofera posibilitatea de a-ti aseza plantele pe un piedestal – il face extrem de util si este foarte potrivit pentru amenajarea unui spatiu mai mic din casa ta, cum ar fi holul sau oricare alta intrare din locuinta ta.

 

Ghiveci Cu Suport Tub Gold Large

 

Doar pentru ca un hol este un spatiu de tranzitie, nu inseamna ca trebuie neglijat atunci cand vine vorba despre infrumusetarea lui cu ajutorul obiectelor decorative, tablouri sau accesorii. In colectiile noastre gasesti articole care se vor potrivi fiecarui stil de amenajare.

 

Vaza Chisel Bright

 

Pentru a asigura un spatiu ordonat casei tale sau daca iti doresti sa amenajezi intr-un mod diferit aceasta parte a locuintei, poti schimba decorul holului tau cu cele mai potrivite piese de mobilier si accesorii pe care le vei regasi in colectiile noastre. Pastreaza lucrurile intr-o perfecta ordine cu un bufet bine compartimentat, o consola foarte practica, un suport pentru pantofi sau poti folosi diverse suporturi pentru decoratiuni.