Culorile pe care le folosim in casele noastre reflecta puternic personalitatea si stilul fiecaruia dintre noi. In timp ce unii oameni isi indreapta atentia catre culori clasice, altii doresc sa devina putin mai indrazneti adaugand tonuri de culoare vibrante in locuinta. Anul acesta suntem inconjurati de culori mai vii si mai bogate in comparatie cu tendintele culorilor din anii trecuti, insa inca suntem inspirati de natura.

Culoarea Anului 2023, conform Pantone Color Institute este Magenta - existenta deja in sfera modei, a frumusetii si, asa cum era de asteptat, incepe sa fie folosita inclusiv in designul interior. Povestea din spatele culorii Magenta consta in echilibrul dintre viata profesionala si timpul pe care il petrecem acasa, in intimitatea locuintei noastre alaturi de cei dragi. A fost aleasa si pentru a transmite grija noastra pentru culorile vii, schimbarile climatice, sustenabilitatea, protejarea pamantului si a naturii. Recomandarea noastra pentru aceasta culoare electrica vine pentru Canapeaua Romantico - un exemplu clasic al stilului Chesterfield, cu aspect contemporan care nu se demodeaza niciodata. Pielea naturala folosita la realizarea acesteia este foarte moale si usor de intretinut si este potrivita unui living room sau unui spatiu de lucru.

 

Canapea Romantico Maxi Piele Le Mans Bordeaux

 

Nuantele de lavanda si liliac se bucura de un succes din ce in ce mai mare in randul amenajarilor interioare. Pentru o interpretare unica a acestei tendinte, iti recomandam Canapeaua de colt Corsica, realizata din piele naturala intr-un stil modern, original, cu linii discrete – structura sa metalica si pernele moi oferind confort si relaxare absoluta. Cunoscut pentru designul sau rafinat, acest model iese in evidenta si prin maiestria stilului italian si o face potrivita pentru orice living modern. Aceste nuante ne transmit optimism, creativitate, libertate, dar ne vorbesc inclusiv despre speranta si echilibru.

 

Canapea de colt Corsica Piele Botero Cipria

 

Evergreen? Bineinteles. Verdele este omniprezent in natura, iar noi iti recomandam sa folosesti aceasta nuanta pentru piese de mobilier, accesorii sau decoratiuni. Canapeaua liniara Terni combina minimalismul scandinav cu o nota de eleganta discreta. Forma sa geometrica simpla este subliniata de picioarele metalice. Materialul textil foarte catifelat aduce o stare de confort deosebita, iar pernele moi iti permit ca relaxarea ta de zi cu zi sa fie un moment special.

 

Canapea liniara 2 locuri Terni Velvet Green

 

Oamenii se indeparteaza de culorile reci care au definit ultimul deceniu si exploreaza nuante care emana bunatate, seninatate si empatie. Dragostea pentru natura se reflecta si in casele noastre, iar prin adaugarea unei culori calde celebram viata, buna dispozitie, dorindu-ne ca interiorul locuintei noastre sa aiba un aspect estetic deosebit.

 

Vaza Courtly

 

Culoarea piersicii a Canapelei de colt Grande Double Day creeaza un spatiu perfect de relaxare, oferind in acelasi timp o atmosfera primitoare intregului ambient. Pernele foarte moi, groase si spatarul mai inalt asigura un confort inconfundabil. O adancime mai profunda a scaunelor transmite senzatia unei imbratisari, pentru ca tu sa te bucuri in fiecare zi de linistea caminului tau.

 

Canapea de colt Grande Double Day Eros Peach

 

Noile culori neutre ale anului 2023: maro deschis, maro inchis si bej revin in tendinte datorita asocierii cu natura, ne ajuta sa ne simtim mai aproape de frumusetea regasita in mediul inconjurator, sa ramanem atenti si conectati la spectacolul pe care natura ni-l ofera zi de zi, anotimp dupa anotimp.

 

Canapea liniara Ravel Gianni Cream

 

De fapt, toate nuantele derivate din aceasta culoare calda sunt atat de versatile, variind de la culoarea ciocolatei cu lapte la nuantele frunzelor de ceai.

 

Ghiveci Grand Large Sage Green

 

Patul Orleans Beige are somiera fixa inclusa, mai multe dimensiuni disponibile, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. Tablia inalta confera un sprijin suplimentar, iar tapiteria din material textil matasos aduce nota de eleganta pe care fiecare dormitor o merita. Tonul cald al culorii bej completeaza minunat incaperea.

 

Pat Orleans Velvet Riviera Beige 180x200

 

Preferi culoarea mierii sau Dijon? Indiferent care este alegerea ta, galbenul este o optiune pentru 2023. Pe langa nuantele de galben, verdele de culoare kaki este si el prezent ca parte a tendintelor pentru anul acesta. Rezultatul? Un ocru echilibrat de verde si galben va pune in evidenta detaliile acestor nuante delicate.

 

Fotoliu Sini piele Eton Sweet Corn Yellow

 

De exemplu, designul danez al Covorului Ambrosia Leaf combina tonurile calde ale verdelui discret cu autenticitatea tesaturii lucrate manual. Pentru ca tu sa gasesti dimensiunea perfecta pentru camera ta, acesta este un produs disponibil in mai multe variante.

 

Covor Ambrosia Leaf

 

Fucsia stralucitoare sau roz delicat – daca nu poti decide, noi iti transmitem ca ambele se afla in tendintele culorilor anului 2023. Culorile lor ne transmit o poveste despre spatiul personal din locuinta, dar si despre importanta pe care o acordam ingrijirii caminului nostru. Nuantele de roz sunt exemplul perfect al paletelor de culori versatile care, pe tot parcursul acestui an, se asteapta sa devina din ce in ce mai cautate in amenajarile interioare.

 

Canapea Liniara Explicit Suede Pink

 

Designul contemporan al Canapelei de colt cu sezlong Asti este potrivit pentru orice zona de relaxare din locuinta ta. Realizata manual de specialisti priceputi, adaptand tehnici vechi la stiluri moderne, folosind material de cea mai buna calitate. Liniile cusaturilor si pernele confortabile, sunt doua dintre caracteristicile acestei canapele de colt. Picioarele unghiulare completeaza elegant acest model uimitor. Cele doua perne mici sunt incluse, iar pentru a-ti completa experienta relaxarii, poti adauga si pouful din aceeasi colectie.

 

Canapea de colt cu sezlong Asti Dirty Rouge

 

Albastrul luminos si pudrat, nuantele deschise ale cerului si pastelurile delicate ale culorii oceanului sunt prezente si ele in tendintele 2023. Acestea ne vorbesc despre nevoia de liniste si echilibru, care ajuta la sustinerea sanatatii mentale. Tesatura moale a Canapelei extensibile  Eva Monolith Light Blue este una dintre principalele caracteristici ale acestei piese de mobilier cu aspect clasic. Confortul extraordinar este adus de pernele moi ale acesteia, care iti asigura momente de relaxare, zi de zi.

 

Canapea extensibila 3 locuri Eva Monolith Light Blue

 

Canapeaua liniara Heaven Light Blue are un design elegant si este o adevarata atractie in camera de zi, fiind perfecta pentru orele prelungite de relaxare. Este perfecta pentru serile petrecute in compania prietenilor si familiei, dat fiind spatiul generos pe care-l ofera. Un alt avantaj care merita mentionat este faptul ca husa canapelei de catifea poate fi indepartata cu usurinta si curatata complet.

 

Canapea liniara 3 locuri Heaven Light Blue Velvet

 

Tonuri calde, dar dramatice – caracteristicile principale ale culorilor aflate in tendintele anului 2023. Cele mai multe dintre acestea ne arata adesea o schimbare constanta catre un nou mod de viata. Cu ajutorul ideilor inspirate din colectiile noastre si a schemelor de culori complementare propuse in randurile de mai sus, suntem siguri ca propunerile noastre vor infrumuseta interiorul casei tale.