Cele mai multe momente pe care le petrecem impreuna cu ocazia sarbatorilor si ocaziilor speciale sunt centrate in jurul unei mese mari si frumoase sau canapele deosebite in jurul careia prietenii si familia se aduna pentru a se bucura de clipe minunate impreuna. Sezonul sarbatorilor este una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului, dar devine mai usor de gestionat cu o planificare din timp. Astazi, iti impartasim idei utile despre cum sa iti pregatesti casa pentru sarbatorile de iarna, sa alegi cele mai inspirate piese de mobilier specifice sezonului festiv, dar si cum sa te bucuri de ultimele clipe ale sfarsitului de an alaturi de cei dragi tie.

Daca rafinamentul este cuvantul care te reprezinta cel mai bine, atunci avem produsele potrivite tie. Designul clasic si culorile stralucitoare vor aduce ceva cu totul special in decorul casei tale.  Prin urmare, din colectia Sixty, iti recomandam Canapeaua liniara Sixty si fotoliul din aceeasi colectie. Tesatura din material textil catifelat, in varianta sa smarald, creeaza o ambianta deosebita in camera de zi. Datorita suspensiilor integrate, confortul oferit este inconfundabil. Designul elegant al colectiei se datoreaza si picioarelor din metal negru, care sunt si ele responsabile pentru gradul ridicat de rafinament.

 

 

Canapea liniara Sixty 3 locuri Velvet Smaragd

 

Canapeaua de colt Gianduiotto Jr. este conceputa pentru a crea momente speciale, de relaxare totala. Pernele din spate amintesc de forme geometrice nedefinite si sunt realizate din cusaturi fine, iar captuseala foarte moale completeaza experienta de confort inedita pe care o ofera intregii familii. Eleganta, foarte utila si creata pentru a asigura un confort optim masuta de cafea este incorporata in structura canapelei – pentru momentele tale de rasfat nesfarsite.

 

Canapea de colt Gianduiotto Jr Ginevra Cream

 

Canapeaua de colt Chess cuprinde un numar mic de module care pot fi combinate la nesfarsit si pot crea aranjamente flexibile pentru toti cei care te viziteaza. Sistemul modular modern permite amplasarea pernelor de sezut si spatar exact in forma dorita de tine, fara nicio limitare de spatiu sau viziune estetica.

 

Canapea de colt cu sezlong 2 locuri Chess Dolce Cream

 

Cu aspectul sau traditional unic, Masa Orient devine punctul central al camerei de zi. Nu exista nicio alta piesa de mobilier cu atat de mult farmec si autenticitate cum este aceasta masuta de cafea. Asteapta cu nerabdare ca ceaiul proaspat preparat si produsele dulci sa le savurezi cu prietenii si familia intr-o seara speciala.

 

Masuta de cafea Orient 80 cm Copper

 

Masuta de Cafea Modular are o tava detasabila, iar cadrul alb pe care este asezata permite amplasarea acesteia in stiluri de amenajare diferite, dar si potriveste perfect cu cel scandinav. In varianta sa clasica, inaltimea masutei de cafea este perfecta pentru bauturi si gustari in serile petrecute in compania prietenilor. Pe tava simpla poti transporta cu usurinta obiecte mai mici sau poti savura dulciurile preferate, turta dulce si preparatele traditionale specifice sarbatorilor de iarna.

 

Masuta De Cafea Modular 60 Cm Oak White

 

Pentru un moment de relaxare doar al tau, Fotoliul Sadira este unul dintre produsele la care te poti opri cu cea mai mare incredere. A fost atent proiectat, acordand atentie celui mai mic detaliu, a fost realizat ca o piesa de mobilier cu un mare impact vizual. Disponibil in mai multe nuante, iti ofera libertatea de a-l asorta cu decorul existent al casei tale.

 

Fotoliu Sadira Mustard

 

Daca doresti sa te bucuri de vizionarea serialului preferat intr-un fotoliu incredibil de confortabil, atunci Fotoliul rotativ Calma este cea mai inspirata alegere pe care o poti face. Forma clasica este completata de captuseala foarte groasa prezenta pe scaun si spatar, care impresioneaza prin aspectul sau si prin garantia unei relaxari depline. Cadrul solid si sistemul pivotant asigura o baza sigura pe orice suprafata si vine in perfecta completare cu husa eleganta realizata din material textil.

 

Fotoliu rotativ Calma Brezza Mustard

 

Masa Atlantis are un imprimeu artistic decorativ fermecator si confera zonei de living un stil rafinat, inimitabil. O amprenta stilistica aparent sobra face din acest produs Catellan o piesa de mobilier atemporala. Baza subtire din otel sustine blatul din sticla, disponibil in multe versiuni rafinate pentru ca tu sa alegi culorile potrivite tie.

 

Masa Atlantis Crystalart Shaped

 

Sfarsitul fiecarui an ne aminteste ca aceasta este cea mai frumoasa perioada a anului: cadouri frumos imapchetate si, cel mai important, timpul petrecut cu cei dragi acasa. Iar noi stim ca nimic nu poate depasi petrecerea sezonului sarbatorilor acasa. Asadar, mesele festive pot fi servite pe o masa noua, noptile linistite ti le poti petrece intr-un pat minunat sau bucura-te impreuna cu familia pe o canapea confortabila. Si nu uita ca o canapea extensibila este perfecta pentru vizitele pe care urmeaza sa le primesti din partea prietenilor in perioada urmatoare.